Трима българи и трима италианци, които били колеги, трябвало заедно да пътуват с влак за конференция в друг град. Срещнали се на касата. Италианците си купили три билета, а българите - един за тримата.
- Как така, кондукторът ще ви глоби?! - учудили се италианците.
- Не се притеснявайте, имаме си номер!
Влакът потеглил, а италианците умирали от любопитство да разберат какъв е този български номер. Минал кондукторът. Всеки италианец си дал билета, а българите се скрили и тримата в една от тоалетните. Кондукторът стигнал до тоалетната, почукал на вратата и отвътре се подала ръка с билет. Кондукторът го перфорирал и го върнал.
Пристигнали. След няколко дни дошло време да се прибират. Италианците решили да изпробват българския метод и купили един билет. Този път българите не купили нито един. Минал кондукторът. Италианците се затворили в една от тоалетните, двама от българите се скрили в друга тоалетна, а третият българин отишъл и почукал на вратата на тоалетната с италианците. Отвътре се подала ръка с билет. Българинът взел билета и отишъл при другите двама българи.
Поука: Не правете български номера, ако не сте българин!

23 46 8 8

Още вицове

 • - Не е вярно, че шотландците сме студени хора - казва един стар шотландец. - Скоро играхме покер с приятели, един от тях изведнъж получи сърдечен удар и умря... И мога да ви уверя, че това ни потресе толкова, че довършихме партията прави...

  155 951 315 723
 • Старият Макдърмот е на предсмъртно легло.
  Жена му се доближава, за да чуе последните му думи:
  - Да знаеш, Макмилън ми дължи 13 паунда. - казва, задъхвайки се, Макдърмот.
  - Тъй, тъй, добре, няма да забравя. - му отговаря жена му.
  - А на Макинли дължа 10 паунда... - продължава Макдърмот.
  - Ей на, пак започна да бълнува! - си мърмори жена му.

  132 928 213 477
 • Канибал цяла вечер не спи - върти се в леглото, мисли. "Кой съм аз? Защо съм се появил на този свят? Какъв е смисълът на живота?".
  Жена му му казва:
  - Казвах ли ти аз да не ядеш интелигенти преди лягане?

  0 0 1 4
 • Двама корабокрушенци киснат на необитаем остров вече няколко години - издивяли отвсякъде. По някое време гледат - идва лодка.
  - Ей, лодка! И трима човека вътре!
  - Уха, ще си консервираме месо за цялата зима.

  0 0 1 3
 • Канибалско племе пленява група туристи. Вожда на канибалите започва да ги разпределя по предназначение, а до него седи синчето му да гледа как се управлява и да трупа опит. Вожда командва:
  - Тоя там кльощавия - на супа. Оная дебелата - с ориз. Другия там - с картофи. Тая мадама... хубавка изглежда - тя да отива в палатката ми.
  - Тате, ами мама?
  - Хм... с ориз!

  1 0 1 3