Избори 2 в 1

  • Човекът гущер- Ерик Спраг е изпълнител, който е претърпял обширни модификации на тялото си, за да прилича на гущер. Спраг преобразява външния си вид с татуировка на цялото тяло със зелени люспи, раздвоен език, подкожни импланти, заострени зъби и устни със зелено мастило. Неговите промени не са само за показ; те са неразделна част от неговата идентичност. Изявите на Спраг включват класически странични подвизи като поглъщане на огън и поглъщане на меч. Освен изпълненията си, той е видна фигура в общността, като пише статии и участва в публични изказвания.




 


 

 



 




View this post on Instagram


 



 

 

 



 

 



 

 

 




 

 


A post shared by 👽 👾 Ivan G. 👾👽 (@ivanindustry_photo)

    1/6 6 чудновати човека, които превърнаха себе си в животни

    Човекът гущер- Ерик Спраг е изпълнител, който е претърпял обширни модификации на тялото си, за да прилича на гущер. Спраг преобразява външния си вид с татуировка на цялото тяло със зелени люспи, раздвоен език, подкожни импланти, заострени зъби и устни със зелено мастило. Неговите промени не са само за показ; те са неразделна част от неговата идентичност. Изявите на Спраг включват класически странични подвизи като поглъщане на огън и поглъщане на меч. Освен изпълненията си, той е видна фигура в общността, като пише статии и участва в публични изказвания.

    6 снимки
  • Жената котка

Джоселин Уилденщайн, често наричана „Жената-котка“, е претърпяла множество козметични операции, за да придобие котешки вид. Нейната трансформация е един от най-известните случаи на прилика между хора и животни, отразявайки дълбокото й възхищение от големите котки. Процедурите ѝ са променили драстично нейните черти, което води до визия, която въплъщава нейната страст към тези величествени създания.




 


 

 



 




View this post on Instagram


 



 

 

 



 

 



 

 

 




 

 


A post shared by JOCELYNE WILDENSTEIN (@jocelynewildenstein)

    2/6 6 чудновати човека, които превърнаха себе си в животни

    Жената котка

    Джоселин Уилденщайн, често наричана „Жената-котка“, е претърпяла множество козметични операции, за да придобие котешки вид. Нейната трансформация е един от най-известните случаи на прилика между хора и животни, отразявайки дълбокото й възхищение от големите котки. Процедурите ѝ са променили драстично нейните черти, което води до визия, която въплъщава нейната страст към тези величествени създания.

  • Човекът папагал - Тед Ричардс, нежно наричан „Човекът папагал“, е довел любовта си към папагалите до изключителни граници. Пътят му към превръщането му в човешки папагал е белязан от множество модификации на тялото. Лицето на Ричардс е татуирано с живи пера в петте цвята на неговите папагали, а в смел ход, който рискува зрението му, той оцвети очите си с мастило за татуировки. Без да спира дотук, той се подложи на хирургическа процедура за премахване на ушите му, засилвайки приликата му с птиците. 


Ted Richards, Parrot Man
Ted Richards is a retired shoe factory worker with a lot of love to give for his pet parrots. We mean it. It's not the usual love some pet owners over pour on their pets. You don't get it. Ted wants to look like his pets.
That's exactly why he had several… pic.twitter.com/N8Fy9suhYw
— 🌹 (@Ire_mide12) April 20, 2024

    3/6 6 чудновати човека, които превърнаха себе си в животни

    Човекът папагал - Тед Ричардс, нежно наричан „Човекът папагал“, е довел любовта си към папагалите до изключителни граници. Пътят му към превръщането му в човешки папагал е белязан от множество модификации на тялото. Лицето на Ричардс е татуирано с живи пера в петте цвята на неговите папагали, а в смел ход, който рискува зрението му, той оцвети очите си с мастило за татуировки. Без да спира дотук, той се подложи на хирургическа процедура за премахване на ушите му, засилвайки приликата му с птиците. 

  • Куче човек- В Япония мъж, известен като Токо, е издигнал любовта си към кучетата до несравнимо ниво, като е инвестирал в сложен дизайн, изработен по поръчка костюм на коли. Този костюм, който му струва над 2 милиона йени (приблизително 15 700 долара), изпълни мечтата му да изживее живота си като коли. Костюмът, чиято изработка отнема около 40 дни, позволява на Токо да въплъти физиката на куче, допълнено с козина, махаща опашка и реалистична муцуна. Когато Токо излиза в костюма си, той го прави пестеливо, за да запази личното си пространство и да избегне привличането на големи тълпи.




 


 

 



 




View this post on Instagram


 



 

 

 



 

 



 

 

 




 

 


A post shared by Taco (@taco_the_collie)

    4/6 6 чудновати човека, които превърнаха себе си в животни

    Куче човек- В Япония мъж, известен като Токо, е издигнал любовта си към кучетата до несравнимо ниво, като е инвестирал в сложен дизайн, изработен по поръчка костюм на коли. Този костюм, който му струва над 2 милиона йени (приблизително 15 700 долара), изпълни мечтата му да изживее живота си като коли. Костюмът, чиято изработка отнема около 40 дни, позволява на Токо да въплъти физиката на куче, допълнено с козина, махаща опашка и реалистична муцуна. Когато Токо излиза в костюма си, той го прави пестеливо, за да запази личното си пространство и да избегне привличането на големи тълпи.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Taco (@taco_the_collie)

  • Жената дракон- Трансформацията на Ева Тиамат Медуза в Жената дракон е дълбок израз на нейното желание да надхвърли човешката идентичност и да въплъти митичното създание, с което резонира. Роден като Ричард Ернандес, пътят на метаморфозата на Тиамат е обширен и дълбоко личен. Тя е инвестирала в радикални модификации на тялото, включително рогови импланти на челото ѝ, премахване на ушите и ноздрите ѝ и промяна на формата на носа ѝ, за да прилича на муцуна на дракон. Очите ѝ са оцветени в зелено, а езикът ѝ е разцепен, за да подобри драконоподобния ѝ вид. Тези физически промени са придружени от татуировки по цялото тяло, които имитират люспи на влечуги, моделирани след западната диамантена гърмяща змия - създание, което притежава значителна лична символика за Тиамат.




 


 

 



 




View this post on Instagram


 



 

 

 



 

 



 

 

 




 

 


A post shared by Tiamat Legion Medusa (@dragonladymedusa)

    5/6 6 чудновати човека, които превърнаха себе си в животни

    Жената дракон- Трансформацията на Ева Тиамат Медуза в Жената дракон е дълбок израз на нейното желание да надхвърли човешката идентичност и да въплъти митичното създание, с което резонира. Роден като Ричард Ернандес, пътят на метаморфозата на Тиамат е обширен и дълбоко личен. Тя е инвестирала в радикални модификации на тялото, включително рогови импланти на челото ѝ, премахване на ушите и ноздрите ѝ и промяна на формата на носа ѝ, за да прилича на муцуна на дракон. Очите ѝ са оцветени в зелено, а езикът ѝ е разцепен, за да подобри драконоподобния ѝ вид. Тези физически промени са придружени от татуировки по цялото тяло, които имитират люспи на влечуги, моделирани след западната диамантена гърмяща змия - създание, което притежава значителна лична символика за Тиамат.

  • Човекът зебра- Хорас Ридлър, който стана известен като „Великият Оми“ или „Човекът зебра“, беше британски страничен изпълнител, известен с многото промени по тялото си. Роден в семейство от висшата класа през 1882 г., Ридлър първоначално преследва военна кариера, като служи с отличие по време на Първата световна война. След войната обаче той се оказва във финансови затруднения и се насочва към света на фрийк шоутата, за да си изкарва прехраната. В опит да изпъкне, той се свързва с известния татуист Джордж Бърчет и се подлага на над 150 часа татуиране, покривайки тялото му с дръзки ивици, подобни на зебра. 


Sideshow Oddities
The Zebra Man Horace Ridler pic.twitter.com/UHiOAk6O0A
— The Back Roads of Southern Americana (@BackSouthern) July 12, 2019

    6/6 6 чудновати човека, които превърнаха себе си в животни

    Човекът зебра- Хорас Ридлър, който стана известен като „Великият Оми“ или „Човекът зебра“, беше британски страничен изпълнител, известен с многото промени по тялото си. Роден в семейство от висшата класа през 1882 г., Ридлър първоначално преследва военна кариера, като служи с отличие по време на Първата световна война. След войната обаче той се оказва във финансови затруднения и се насочва към света на фрийк шоутата, за да си изкарва прехраната. В опит да изпъкне, той се свързва с известния татуист Джордж Бърчет и се подлага на над 150 часа татуиране, покривайки тялото му с дръзки ивици, подобни на зебра.