Вуте среща геле и го пита: - Чете ли, веснико днеска? Геле: - Не съм, оти какво ново има? Вуте: -Па не знам, затуй те питам...

0 0 1 4

Още вицове

 • Бай Ганьо тръгнал на гурбет в чужбина. Стигнал и до Япония. Поработил там известно време и като си тръгнал японците от благодарност му подарили дърворезачка. Обяснили му, че това е последен модел и с нея може да нареже 40 кубика дърва без да усети умора. Върнал се бай Ганьо в България и след време отишъл в гората за дърва. Цял ден рязал, успял да нареже 20 кубика и се прибрал в къщи много уморен. На следващия ден станал по-рано, пак отишъл в гората и цял ден рязал без да почива. Успял да нареже 22 кубика и се прибрал капнал от умора. Обадил се ядосан на японците и им обяснил, че тяхната прехвалена дърворезачка не може да нареже повече от 20 кубика дърва на ден. Японците се разтревожили и изпратили комисия, която да провери на място какъв е проблема.
  Отиват японците с бай Ганьо в гората и той започва да реже дърва. След малко японците започват да говорят по между си:
  - Леле, този ако се сети да включи дърворезачката цялата гора ще нареже за един ден.

  3 16 5 8
 • Вилхем Тел, Робин Худ и Бай Ганю решили да видят кой е най-добър в стрелбата с лък. Застанал един човек с ябълка на главата и пръв по него стрелял Робин Худ. Стрелата се забила право в ябълката.
  - I am Robin Hood! - казал той.
  Втори стрелял Вилхем Тел. И той улучил ябълката и казал:
  - I am Wilhelm Tel.
  Бай Ганю се прицелил, стрелял, и:
  - I am sorry...

  0 1 1 4
 • Шер щяла да се присъединява към Spice Girls на мястото на Гери.
  И щели да й викат "Old Spice".

  0 0 1 4
 • На Слави Трифонов му умирало всяко второ гадже.
  И един ден Слави не издържал, хванал се за главата и казал:
  - Оле, Боже Господи, що тъй бе? Що на мен се случва такова нещо?
  И Господ му отвърнал:
  - Нали така се разбрахме - едно за теб, едно за мен!

  1 1 1 3
 • Бай Ганьо отишъл при свой приятел в Япония. Когато почукал на вратата бил ударен и изпаднал в кома. Когато дошъл в съзнание видял японеца и го попитал какво се е случило, а японеца отговорил:
  - Нищо особено, просто японска техника - карате!
  На другата година японеца дошъл на гости на Бай Ганьо в България. Още преди да достигне вратата нещо силно го ударило и той изпаднал в кома. Когато се събудил видял Ганьо и го попитал какво се е случило а той просто му отвърнал:
  - Японска техника - полуоска от "Тойота"!

  1 1 2 3