Семейство около 45 годишни при психоаналитик: - Седнете и кажете проблема! Тя:- Той вече не ме обича. Не ме уважава. Аз всичко правя за него. Деца му родих, отгледах ги, не работих, никаква кариера не направих, за да се грижа за къщата и семейството. А той даже не ми благодари за това....... Не издържам повече! Докторът отива до нея, вдига я от фотьойла, прегръща я горещо и започва да нарежда: - Скъпа, любима моя ненагледна, обичам те! Искам да ти благодаря за всичко което правиш за мен. Безкрайно съм ти признателен. Прости ми ако те наранявам понякога с нещо! - пуска я. Тя пада премаляла в креслото, а той се обръща към съпруга: - Ето, от това се нуждае Вашата съпруга, драги господине, за да бъде всичко наред между вас. Съпругът: - Вижте какво, мога да Ви я осигурявам понеделник, сряда и петък, обаче в събота и неделя не ме закачайте - ходя на риба!

1 14 4 4

Още вицове

 • Звъни телефонът. Младежът се провиква:
  - Брат ми, вдигни слушалката! Ако ме търси Петя - няма ме. Ако е Тони, тук съм. Ако е Ваня - ще й се обадя след малко.
  - Докторът от венерическото отделение е...

  263 1980 497 946
 • Един лекар до късно през нощта не може да заспи. Мъчи го съвестта и все си мисли: "Може би не трябваше да чукам пациентката си!" Изведнъж вътрешен глас му прошепва: "Не се измъчвай! На всички лекари им се случва такова нещо."
  Лекарят се успокоява и заспива. На сутринта се събужда бодър и си мисли с усмивка: "Наистина, на всички лекари им се случва да чукат свои пациентки." В този момент вътрешния глас му прошепва: "Не всички лекари са ветеринарни..."

  179 2029 461 827
 • Полунощ е. Медицинската сестра буди някакъв болен пациент.
  - Какво има? - пита сънен той.
  - Много се извинявам забравила съм за ви дам приспивателното.

  143 1646 272 568
 • Някакъв ходи по коридора на болницата и си говори:
  - Водолей ли беше? Лъв? Скорпион? Везни...
  Връща се обратно и пита доктора:
  - Какво казахте че ми има?
  - Рак, господине, рак.

  42 361 116 660
 • Пациент в операционната:
  - Докторе, свали тая тъпа маска, и с нея те познах.

  51 508 81 226