2

П оследният скандал, свързан с отчужденото семейство на Меган Маркъл, отново включва нейната полусестра Саманта, която заведе дело за клевета срещу херцогинята на Съсекс за ексклузивното интервю, което тя и принц Хари дадоха на Опра Уинфри през март 2021 г.

Саманта твърди, че Меган е направила „фалшиви и злонамерени изявления” относно връзката им и твърдението, че е „единствено дете”, според съдебни документи.

През 2022 г. адвокатите на Меган внесоха искане за спиране на показанията по гражданското дело, но съдия от Флорида отхвърли искането на 7 февруари 2023 г. Това означава, че и тя, и принц Хари ще бъдат разпитани по гражданското дело.

В жалбата на Саманта се добавя: „Клеветническият намек е, че ищецът не е имал никаква връзка със сестра си Меган, че те са били практически непознати и че ищецът е създал доходоносна кариера, продавайки фалшиви истории на таблоиди и телевизионни програми.“

Саманта също твърди от името на баща им Томас, че Меган е заблудила обществеността относно отсъствието му от нейната сватба през 2018 г. Тя добавя: „Меган лъжливо твърди, че е била принудена от 13-годишна възраст да работи на нископлатени работни места, за да „свърже двата края“.

Как изглеждаше Меган Маркъл преди да стане херцогиня

Саманта също така казва, че нейната полусестра е „публикувала и разпространила неверни и злонамерени изявления относно ищеца в бестселъра на New York Times, „Намиране на свобода“, която тя нарича „нищо повече от книга с лъжи.“ Тя иска 75 000 щатски долара обезщетение и съдебен процес.

Всички знаем, че медиите могат да бъдат обсебени от личния живот на знаменитостите, но в случая със семейството на Меган Маркъл пресата е почти оправдана.

Вижте повече за абсурдните лудории на роднините на Маркъл:

След като бащата на Маркъл сподели личното писмо, което тя му е написала с Daily Mail, херцогинята на Съсекс осъди вестника през 2019 г. за публикуването му без нейно разрешение. Нейният правен екип твърди, че публикацията е нарушила Закона за защита на данните чрез злоупотреба с лична информация и нарушаване на авторски права и през 2021 г. съдът се произнесе в нейна полза, като се съгласи, че това е ненужно нахлуване в личния ѝ живот.

"Твоите действия разбиха сърцето ми на милиони парчета", пише Меган Маркъл на баща си. Тя пише писмото през август 2018 г., като го моли да спре да лъже пресата. „Моля, спри да експлоатираш за връзката със съпруга ми“, написа тя.

Съобщава се, че г-н Маркъл е решил да разкрие тази информация поради анонимно интервю, в което петима от приятелите на Меган говорят за борбата ѝ с нейния жаден за внимание баща.

Преди време дори по-голямата полусестра на Меган Маркъл, Саманта Грант (наричана още Саманта Маркъл), която е от предишния брак на баща ѝ, се обърна към Twitter, за да каже какво наистина чувства към херцогинята и тя не пощади кралското семейство.

Саманта обвини кралското семейство, че "е пренебрегнало" баща ѝ, и заяви, че ще държи херцогинята на Съсекс отговорна, ако той умре. Тя написа: "Ако баща ни умре, те държа отговорна, Мег." И спомена @KensingtonRoyal, който е официалния акаунт на херцога и херцогинята на Кеймбридж, херцога и херцогинята на Съсекс и тяхната кралска фондация. Реакцията ѝ е продиктувана от това, че баща им Томас Маркъл страда от сърдечни проблеми.

Какво още са направили?

Семейството на Маркъл е обект на няколко медийни истории в периода от нейния кралски годеж през ноември 2017 г., които се увеличават в дните преди сватбата и продължават дори след големия ден през май 2018 г.

Какво научихме от сериала "Хари и Меган"?

През април 2017 г., когато Маркъл все още излизаше с Хари, Грант обяви, че ще пише мемоари, озаглавени „Дневникът на сестрата на принцеса Пуши“. Първо се смяташе, че книгата ще разкрива тайни за Маркъл и нейния живот. Но Саманта по-късно обясни, че книгата всъщност ще бъде за расата.

Саманта Грант, която е най-откровеният член на семейството на Меган, често е критикувала сестра си в медиите и в Twitter. Тя също така преследваше принц Хари и открито се оплакваше, че не е поканена на сватбата, въпреки че двете сестри не си говорят от десетилетия.

Полубратът на Маркъл също не беше поканен на сватбата. Томас Маркъл младши, който също е от предишния брак на баща ѝ, е обект на множество медийни истории поради измамите си.

В началото на май, месецът на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари, Маркъл младши пише отворено писмо до принц Хари чрез In Touch Weekly. В него той нарича сестра си „изтощена, плитка, самонадеяна жена, която ще си направи шега с Хари и наследството на кралското семейство“. По-късно той пише последващо писмо, също чрез In Touch Weekly, този път до сестра си, на практика плачейки за покана за сватбата! Томас Макъл беше в заглавията на вестниците в началото на 2017 г., след като бе арестуван и обвинен за това, че е опрял пистолет в главата на приятелката си в пиянски спор.

Малко преди сватбата на Меган Маркъл, баща ѝ обяви, че няма да присъства на сватбата, както първоначално се очакваше. Той трябваше да изпрати дъщеря си по пътеката. Тази новина дойде, след като се разкри, че папарашките снимки, заснети с него, всъщност са инсценирани. На тях беше заснето как той пробва костюм и сърфира в мрежата, четейки за дъщеря си и бъдещия си зет, всичко това като подготовка за сватбата. По-късно беше разкрито, че той е заговорничил с фотографи за снимките, за които  е получил 100 000 паунда (повече от 130 000 щатски долара).

Поемане на вината

Тогава полусестрата на Маркъл Саманта Грант се появи отново, поемайки част от вината. Тя призна, че снимките са нейна идея, очевидно в опит да се противопостави на част от лошата слава около баща ѝ.

Томас Маркъл първоначално беше казал пред пресата, че планира да се откаже от сватбата, за да избегне по-нататъшното смущение на дъщеря си и кралското семейство. Но на следващия ден той заявява, че все пак много би искал да бъде част от събитията от деня и да заведе дъщеря си по пътеката. В крайна сметка обаче Томас Маркъл не присъства на сватбения ден на дъщеря поради сърдечна операция.

Източник: Getty Images

Въпреки цялата лудост, годежът на Меган Маркъл и принц Хари от 2017 г. беше последван от вълшебна сватба на 19 май 2018 г. в параклиса „Свети Георги“ в замъка Уиндзор.

Коментари 2
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

2 коментара
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Новите AI телевизори са тук, готови за спортното лято

Новите AI телевизори са тук, готови за спортното лято

Любопитно Преди 23 минути

Изкуственият интелект ще направи картината още по-красива и реалистична

Либерализацията на пазара на ток се отлага за 1 юли 2025

Либерализацията на пазара на ток се отлага за 1 юли 2025

България Преди 48 минути

Решението беше взето със 152 гласа "за" на ГЕРБ-СДС, ДПС, "Възраждане", БСП и ИТН

Главчев се срещна с близки на отвлечените български моряци от Galaxy Leader

Главчев се срещна с близки на отвлечените български моряци от Galaxy Leader

България Преди 1 час

Главчев: Търсим всякакви варианти за освобождаването на хората

стадион "Георги Аспарухов"

Стадионът на Левски на крачка от общинска собственост

България Преди 1 час

СОС гласува прехвърлянето на "Герена" с единодушие

Лукашенко: Имаме десетки тактически ядрени оръжия

Лукашенко: Имаме десетки тактически ядрени оръжия

Свят Преди 1 час

Лукашенко предупреди за възможен ядрен "апокалипсис"

<p>Обещавал, че повече няма да я бие: Доживотен затвор за Абил, убил приятелката си</p>

Обещавал, че повече няма да я бие: Доживотен затвор за мъж, убил приятелката си

България Преди 1 час

Абил живеел с 14 години по-възрастната от него Силвия в село Черноглавци

<p>Илиана Кирилова:&nbsp;Трябва изцяло нов проект на Закон за съдебната власт</p>

Градският прокурор на София: Трябва изцяло нов проект на Закон за съдебната власт

България Преди 2 часа

Прокуратурата определя сегашния като "прибързан"

Председателството на СЕМ ще бъде ротационно

Председателството на СЕМ ще бъде ротационно

България Преди 2 часа

Членовете не успяха да съберат нужните 4 гласа за наследник на Соня Момчилова

Изненада! Христо Стоичков очаква второ внуче (ВИДЕО)

Изненада! Христо Стоичков очаква второ внуче (ВИДЕО)

България Преди 2 часа

На специално парти семейството разкри какъв е полът на бебето

Заловиха група мигранти в бус на един от входовете на София, шофьорът е избягал

Заловиха група мигранти в бус на един от входовете на София, шофьорът е избягал

България Преди 2 часа

По първоначална информация колата е спукала гума

ь

Русия: Ако ядрени оръжия на НАТО бъдат разположени в Полша, те ще станат мишена за нас

Свят Преди 2 часа

Повече за изказването на руският заместник-министър на външните работи четете в следващите редове

ц

Забраниха тротинетките на пешеходни зони в Сливен

България Преди 3 часа

Максимално допустимата скорост за движение в града е намалена на 20 км/ч

Внимание! Тази банкнота е най-фалшифицираната у нас, проверете, ако я имате

Внимание! Тази банкнота е най-фалшифицираната у нас, проверете, ако я имате

Пари Преди 3 часа

13.5 милиона банкноти са определени като негодни при машинната обработка на постъпилите през първото тримесечие на 2024 г. в БНБ

Засилени проверки преди Великден: За какво следи БАБХ

Засилени проверки преди Великден: За какво следи БАБХ

Пари Преди 3 часа

До момента са инспектирани над 2000 обекта