Д нес кулинарният влогър Диди ни предлага още една бърза рецепта, която ще спаси вечерята, колкото и да сме закъснели с приготвянето ѝ.
Необходими продукти:
250 г червена леща
2 моркова
1 глава лук
2 скилидки чесън
30 г джинджифил
400 мл. кокосово мляко
мазнина
вода
Начин на приготвяне:
Нарежете зеленчуците и джинджифила на кубчета. Задушете ги в малко мазнина и добавете лещата.
Посолете и добавете малко вода и пипер.
Долейте вода или бульон и оставете да ври 10-15 мин.
Пасирайте и прибавете кокосовото мляко.
Върнете на котлона и изчакайте да заври повторно.
Да ви е сладко!
Още вкусни идеи за супа:
Как да си сготвим една "семейна класика" - вкусна супа топчета
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!