Фрида Кало и Диего Ривера
Ексклузивно

Разходете се в къщата на Фрида Кало

Преди 15 часа
<p>Дъжд и вятър, кога ще се затопли</p>
Ексклузивно

Дъжд и вятър, кога ще се затопли

Преди 16 часа
Доналд Тръмп
Ексклузивно

Доналд Тръмп: Ще има много смърт

Преди 17 часа
 • Общият брой на заразените с COVID-19 вече е 130,759. Броят на починалите в Испания от заразата е 12,418, съобщават от Университета "Джон Хопкинс".

  1/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  Общият брой на заразените с COVID-19 вече е 130,759. Броят на починалите в Испания от заразата е 12,418, съобщават от Университета "Джон Хопкинс".

  20 снимки
 • Първият случай на коронавирусна инфекция в Испания беше регистриран на 31 януари. След като епидемията пламна в Италия, в Испания случаите на заразени рязко скочи. Сега заразените в страната са над 130 000 хиляди, 12,418 души са загинали, - с това Испания изпревари Китай и Италия по брой на заразените

  2/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  Първият случай на коронавирусна инфекция в Испания беше регистриран на 31 януари. След като епидемията пламна в Италия, в Испания случаите на заразени рязко скочи. Сега заразените в страната са над 130 000 хиляди, 12,418 души са загинали, - с това Испания изпревари Китай и Италия по брой на заразените

 • Испанският премиер обяви в събота удължаване на блокадата на страната, наложена за борба с коронавируса, като заяви, че мерките "дават резултат", тъй като броят на смъртните случаи намалява втори ден поред

  3/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  Испанският премиер обяви в събота удължаване на блокадата на страната, наложена за борба с коронавируса, като заяви, че мерките "дават резултат", тъй като броят на смъртните случаи намалява втори ден поред

 • На 14 март за първи път беше обявено общонационално извънредно положение за 15 дни, което не позволява на хората да напускат домовете си, с изключение на основни дейности като закупуване на храна или търсене на медицинска помощ. То трябваше да приключи на 11 април, след като беше удължено с две седмици.

  4/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  На 14 март за първи път беше обявено общонационално извънредно положение за 15 дни, което не позволява на хората да напускат домовете си, с изключение на основни дейности като закупуване на храна или търсене на медицинска помощ. То трябваше да приключи на 11 април, след като беше удължено с две седмици.

 • "Кабинетът във вторник отново ще поиска разрешение от парламента да удължи за втори път извънредното положение до събота на 25 април в полунощ", заяви премиерът Педро Санчес в телевизионно обръщение.

  5/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  "Кабинетът във вторник отново ще поиска разрешение от парламента да удължи за втори път извънредното положение до събота на 25 април в полунощ", заяви премиерът Педро Санчес в телевизионно обръщение.

 • Допълнителните седмици са "времето, за което здравната ни система трябва да се възстанови", каза той.

  6/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  Допълнителните седмици са "времето, за което здравната ни система трябва да се възстанови", каза той.

 • Болниците, по-специално отделенията за интензивно лечение, са препълнени от приток на пациенти с коронавирус.

  7/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  Болниците, по-специално отделенията за интензивно лечение, са препълнени от приток на пациенти с коронавирус.

 • "Знаем, че тези три седмици изолация дават резултат", каза Санчес.

  8/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  "Знаем, че тези три седмици изолация дават резултат", каза Санчес.

 • Блокадата позволи "задържане на лавината по болниците, грижата за болните и спасяването на животи". Но "облекчаването сега ще има по-лош резултат", каза той, предупреждавайки за "втора вълна" от инфекцията.

  9/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  Блокадата позволи "задържане на лавината по болниците, грижата за болните и спасяването на животи". Но "облекчаването сега ще има по-лош резултат", каза той, предупреждавайки за "втора вълна" от инфекцията.

 • „Да, виждаме проблясък на надежда“, но „навлизаме в нова фаза, която няма да е лесна, преходната фаза“, каза д-р Мария Хосе Сиера от центъра за спешни случаи на здравното министерство.

  10/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  „Да, виждаме проблясък на надежда“, но „навлизаме в нова фаза, която няма да е лесна, преходната фаза“, каза д-р Мария Хосе Сиера от центъра за спешни случаи на здравното министерство.

 • Санчес заяви, че не може да изключи по-нататъшно удължаване на мерките, но заяви, че облекчаване на строгите разпоредби може да бъде възможно само ако ситуацията се подобри.

  11/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  Санчес заяви, че не може да изключи по-нататъшно удължаване на мерките, но заяви, че облекчаване на строгите разпоредби може да бъде възможно само ако ситуацията се подобри.

 • Испания

  12/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  Испания

 • Испания

  13/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  Испания

 • Испания

  14/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  Испания

 • Испания

  15/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  Испания

 • Испания

  16/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  Испания

 • Испания

  17/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  Испания

 • Испания

  18/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  Испания

 • Испания

  19/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  Испания

 • Испания

  20/20 Испания изпревари Италия по заразени от коронавирус

  Испания

Видео

Видео

В изолация: Каква музика слушат Том Ханкс и Рита Уилсън

Знаменитостите използват своята популярност, за да призоват почитателите си да помогнат за ограничаването на разпространението на Covid-19

Видео

Боно посвети песен на лекарите, борещи се с Ковид-19

Знаменитостите използват своята популярност, за да призоват почитателите си да помогнат за ограничаването на разпространението на Covid-19

Видео

7 източника на кофеин, за които не подозирате

Знаменитостите използват своята популярност, за да призоват почитателите си да помогнат за ограничаването на разпространението на Covid-19

Видео

Можете ли да познаете кои са тези плодове и зеленчуци?

Знаменитостите използват своята популярност, за да призоват почитателите си да помогнат за ограничаването на разпространението на Covid-19

Преди да тръгнете

Златно