27

Лили Иванова пя над три часа в изпълнената до краен предел зала "Арена Армеец" (Вж. галерия от грандиозния концерт).

Най-голямата звезда на българската музика (Lili.bg) изнесе грандиозния си концерт на един дъх и с енергия, на която биха завидели много млади изпълнители.

Лили Иванова, която стана първият български изпълнител с концерт в новата зала, не разочарова преданата си публика, в която се забелязваха представители на няколко поколения - от възрастни хора, до 20-годишни младежи.

Всички те бурно аплодираха своята любимка, която ги зарадва с над 20 от новите си песни и някои стари хитове, изпълнени в нов аранжимент.

Тя редуваше бързи енергични парчета с по-бавни и лирични песни, но истински взриви залата с песента "Не си измисляй правила". След това продължи ударно със своята версия на хита на рокаджиите от "Ахат" "Черната овца".

Лили Ивановa развълнува публиката и с изпълнението на някои свои стари песни като "Ти сън ли си" и "Камино".

На сцената й партнираха 31 музиканти, обединени под името Grand Li Orchestra. Музикален директор на състава и автор на новите аранжименти е Живко Петров.

Към средата на концерта певицата за пореден път демонстрира пословичния си перфекционизъм като прекъсна една от песните си заради технически проблем, след което я започна отначало.

При изпълнението на песента "Покруса" по стихове на Дамян Дамянов публиката стана на крака и повече не седна до края, обсипвайки с бурни аплодисменти певицата.

Енергията на Лили изглеждаше неизчерпаема, а в края на концерта тя се пошегува, че е готова да изпее отначало всички песни. 

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@