1

М анифестирането е концепция, която стана доста популярна през последните години.

Тя може да бъде мощен инструмент за тези, които искат да подобрят живота си или да развият ново усещане за съществуване. Манифестирането ви позволява да зададете намерения или утвърждения и ви дава възможност да съсредоточите енергията си върху вашите страсти и да ги осъществите. Концепцията на манифестирането се състои в това, че можете да превърнете своите виждания в реалност - без значение колко малки или възвишени са те.

За да направите манифестациите си още по-осъществими, можете да включите и елементи от космоса. Астрологията може да бъде мощен инструмент за проявление и превръщане на желанията ни в нещо осезаемо. Звездите и планетите могат да бъдат отлични помощници, тъй като те ви хармонизират с космическите сили и съживяват мислите ви.

Планетарните управители на всеки ден от седмицата също могат да притежават уникална енергийна вибрация, която може да съответства на вашите намерения и да подпомага проявленията ви. Освен това четирите основни лунни фази предлагат възможност да се възползваме от енергията на Луната и да почерпим от нейната сила, за да вдъхнем живот на нашите страсти.

Преди да се задълбочим в проявлението и астрологията, нека започнем с основите.

Какво е проявлението?

Проявлението е привличане и довеждане на всичко, което желаете, в живота ви, като вярвате във възможността за това. Става дума не само за вяра в способността ви да постигнете целите или желанията си, но и за предприемане на необходимите стъпки за превръщането им в реалност. Въпреки че позитивното мислене е от съществено значение, полагането на усилия е също толкова важно за осъществяването на вашите стремежи.

Как да започнете да проявявате?

Когато става въпрос за проявление, колкото по-конкретни сте, толкова по-големи са шансовете да превърнете очакванията си в реалност. Ако искате да постигнете повишение на заплатата си например, преди да се срещнете с мениджъра си, запишете точната сума, която очаквате да видите в заплатата си, и помислете дали това повишение е свързано с повишение или смяна на длъжността. Трябва да сте кратки и ясни по отношение на целите си, защото за да постигнете това, което искате, яснотата е от решаващо значение.

Какво представлява намерението, когато проявявате?

Намерението е убеждението или изявлението, което желаете да се осъществи. Ако се върнем към примера по-горе, намерението там е да получите повишение, така че това е, което ще проявите.

Какво можете да проявите?

Всичко е възможно, ако имате вяра в себе си и в действията си. Можете да проявите любов, пари, успех, слава, богатство, щастие, семейство и дори почивка. Всичко, което е необходимо, е силна вяра в себе си и в своите способности.

Как да разбера, че проявлението ми работи?

Само времето ще покаже. Можете да използвате лунните цикли (повече за това по-долу), за да оценявате и променяте текущите си проекти. Възможно е да сте се насочили в правилната посока, но да трябва да направите няколко обиколки и алтернативни маршрути, за да достигнете до целта си. Освен това, след като постигнете целта си, може да искате да преследвате допълнителни цели. Затова бъдете отворени за нови възможности и следвайте интуицията си.

Как мога да използвам проявлението и астрологията заедно?

Манифестирането и астрологията могат да работят съвместно, тъй като има астрологични елементи, които можете да използвате, за да подпомогнете намеренията си. Използването на дните от седмицата например е един от начините да приведете космоса в съответствие с вашите проявления.

Всеки ден е свързан с планета, която е в съответствие с него. Неделята се управлява от Слънцето, което означава, че това е идеалното време да се занимавате с дейности, които повишават самочувствието и увереността ви. Понеделник се управлява от Луната и това е идеален ден да се отдадете на съзерцание и размисъл, за да се свържете с емоциите си.

Вторник се управлява от планетата Марс, което означава, че е чудесен ден да предприемете действия за постигане на целите си, а в сряда е времето на Меркурий, което означава, че комуникацията е от решаващо значение, което прави този ден идеален за изразяване на желанията ви. 

Четвъртък е денят на Юпитер и това е идеалният момент да внесете изобилие и възможности в живота си. Венера управлява петък и това е идеалният ден за привличане на любов, просперитет, пари и цялостно добро настроение. Събота е управлявана от Сатурн, което ви позволява да се съсредоточите върху това как да постигнете успехи в работата и да внесете позитивизъм в живота си.

Как мога да използвам фазите на Луната за проявление?

Използването на лунните фази също е друг начин да включите астрологията в проявлението. Въпреки че има осем лунни фази, ние използваме само четирите основни - новолуние, първа четвърт, пълнолуние и последна четвърт - за проявление, защото те са най-мощните действащи енергии. 

Как да се проявим по време на новолунието?

Новолунието настъпва в началото на лунния цикъл. Това е чудесно време да запалите искрата в себе си и да осъзнаете напълно мечтата, която искате да реализирате. Поставянето на намерения чрез медитация е мощен инструмент за съгласуване на мислите и емоциите ви с вашите желания през тази лунна фаза. Колкото повече се фокусирате върху това, което искате, толкова по-ясно става то и толкова по-лесно е да предприемете необходимите стъпки за постигането му.

Фазата на новолунието е също така чудесно време за създаване на табло за видения - физическо или виртуално. Добавете мотивиращи цитати и изображения, които съответстват на вашите стремежи. Разглеждането на тези изображения през деня може да ви помогне да си припомните за това, към което се стремите, и да запазите мотивацията си.

Как да се проявим по време на първата четвърт на Луната?

Първата четвърт на Луната е време да приложите промените, които сте внесли в живота си по време на фазата на новолунието. Тя привежда в действие идеите и засилва вярата на човека, защото да видиш положителните промени в себе си може да бъде мотивация да продължиш.

Поддържането на фокус може да бъде предизвикателство, особено когато изглежда, че няма никакъв напредък. Въпреки това поставянето на конкретни цели и проследяването на напредъка чрез водене на дневник може да ви помогне да запазите мотивацията си. Освен това воденето на дневник може да ви помогне да размишлявате върху преживяванията и емоциите си и да ви даде ценна представа за вас самите и за личностното ви развитие.

Как да проявяваме по време на пълнолуние?

Пълнолунието е благоприятно време, тъй като Луната е в най-пълния си потенциал, предоставяйки възможност да използваме нейната енергия и да работим за постигане на целите си.

За тези, които използват кристали, това е идеалното време да ги заредят, тъй като кристалите могат да послужат като полезни инструменти за проявление на специфични енергии. Например розовият кварц е известен с това, че привлича любовта и подобрява самочувствието. Зареждайки го при пълнолуние, кристалът става по-енергичен и силен за привличане на тези елементи в живота ни.

Къпането по време на пълнолуние също може да бъде ободряващо, тъй като ни помага да се изчистим от негативните емоции и пречките, които ни пречат да постигнем личните си цели. За да подсилите преживяването си във ваната, използвайте английска сол и свежи цветя като рози, лавандула или мента и отмийте нещата, които ви задържат. (Ако не разполагате с вана, използвайте тази смес като средство за измиване на тялото).

И така, как се съчетават проявлението и астрологията?

Можете да разгледате дните от седмицата и лунните фази, за да фокусирате намеренията си.

Да кажем, че пълнолунието се появява в четвъртък, това ще бъде идеалното време да работите върху пречистването на аурата и енергията си, за да привлечете положителни промени. Освен това щастливото влияние на Юпитер може да ви помогне да постигнете целите, към които се стремите, като премахнете всички вътрешни страхове, които ви задържат.

Ако пък новолунието се появи в петък, това е идеалният момент да размислите и да си поставите намерения, насочени към съживяване на взаимоотношенията, намиране на нова любов или подобряване на финансовото ви положение - а това са все стремежи на Венера.

Когато през седмицата няма значими лунни фази и вие се чувствате склонни да извършите ритуал за проявление, просто използвайте енергията на деня, за да преследвате желанията си и да внесете позитивизъм в живота си. Важно е винаги да се доверявате на инстинктите си и да правите това, което чувствате, че е най-добро.

Не пропускайте най-важните новини - последвайте ни в Google News Showcase

Коментари 1
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

1 коментар
 
Млада жена казва на съпруга си: - Скъпи, аз умея да готвя само две неща: яйца и таратор. Мъжът поглежда в чинията си и пита:…
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Украински дрон е убил майка и 4-годишното ѝ дете при атака в Белгородска област

Украински дрон е убил майка и 4-годишното ѝ дете при атака в Белгородска област

Свят Преди 48 минути

Бил е поразен автомобилът им в село Октябърски

<p>Кларксън е най-секси мъжът във Великобритания</p>

Джеръми Кларксън е най-секси мъжът във Великобритания

Технологии Преди 56 минути

Това определение той печели за втора поредна година, изпреварвайки Том Холанд и Принц Уилям

ЕС разследва дали Meta не вреди на децата

ЕС разследва дали Meta не вреди на децата

Технологии Преди 1 час

Проверката обхваща Facebook и Instagram

Това е "труден момент": Битката за Рафах е решаваща за Израел

Това е "труден момент": Битката за Рафах е решаваща за Израел

Свят Преди 8 часа

Това заяви министър-председателят Бенямин Нетаняху

Анализатори: Москва не се готви за мир

Анализатори: Москва не се готви за мир

Свят Преди 8 часа

Според оценки на американски официални лица войната в Украйна вече е струвала на Русия повече от 200 млрд. долара

Украински удар в Донецк, има жертви

Украински удар в Донецк, има жертви

Свят Преди 9 часа

Жертвите са загинали близо до спирка на обществения транспорт, посочват местните представители в "Телеграм"

НАТО: Русия няма сили за голям пробив в Украйна

НАТО: Русия няма сили за голям пробив в Украйна

Свят Преди 9 часа

Русия предприе на 10 май нова сухопътна офанзива в Харковска област

Бейби Лазаня дарява наградата си от "Евровизия"

Бейби Лазаня дарява наградата си от "Евровизия"

Свят Преди 10 часа

Множество коментари в подкрепа и искрено възхищение към музиканта заляха социалните мрежи

Орбан заяви, че той е единственият, който се бори за мир в ЕС

Орбан заяви, че той е единственият, който се бори за мир в ЕС

Свят Преди 10 часа

Това изказване Орбан направи след опит за убийството на неговия политически съюзник

<p>Осъдeн полицай се барикадира в дома си (ВИДЕО/СНИМКИ)</p>

Осъдeн полицай се барикадира в дома си

България Преди 10 часа

В момента на място има полицейски екип и психолози

<p>Руски политик обяви, че се е върнал към биологичния си пол (СНИМКИ)&nbsp;</p>

"Това ми помогна да се убедя, че съм мъж": Руски политик каза, че се е върнал към биологичния си пол

Свят Преди 11 часа

Преди това Альошин се е появявал облечен в рокли и с дълга до раменете руса коса

<p>&quot;Месомелачката, в която те изпращат хората си, е невъобразима&ldquo;</p>

"Месомелачката е невъобразима“: Руски организации, обявили се срещу Путин, се бият за Украйна

Свят Преди 11 часа

И двете страни в конфликта съобщават, че противникът им търпи тежки загуби

Пшеницата поевтиня, но цената на хляба остава без промяна, ето защо

Пшеницата поевтиня, но цената на хляба остава без промяна, ето защо

България Преди 11 часа

"Хлябът не е само зърно и пшеница", каза председателят на Комисията по стокови борси и тържища Владимир Иванов

<p>Русия експулсира британския аташе по отбраната, ето защо&nbsp;</p>

Русия експулсира британския аташе по отбраната

Свят Преди 11 часа

Това стана ясно от изявление на министерството на външните работи

<p>Нови подробности за извършителя&nbsp;на атаката срещу&nbsp;Роберт Фицо</p>

Извършителят на атаката срещу Фицо не е показвал признаци на екстремизъм

Свят Преди 12 часа

По думите на сина единственото, което той може да каже за възгледите на баща си относно Фицо, е, че баща му не е гласувал за него

<p>След опита за убийство на Фицо: Полският премиер с шокиращо разкритие</p>

Туск е получил заплахи след опита за убийство на Роберт Фицо

Свят Преди 12 часа

Политическата атмосфера в Полша се промени през последните години, особено след убийството през 2019 г. на либералния кмет на Гданск