Още по темата

Един учител се превърна в интернет сензация в първия учебен ден.

Историята на Венцислав Рачев, която ви разказахме, има вече над 7 хиляди споделяния във "Фейсбук". За четвърта година Венци влиза в класната стая, а татусите му под официалното облекло са може би повече от децата в класа - цели 24.

Венци опитал късмета си в чужбина, завръща се в България и избира да живее на село и да учи децата. Макар и извън стереотипа, той е спечелил любовта на децата и доверието на родителите.

Новина в развитие

Развръзката с момичето, което бе бито и накарано да се съблече чисто гола пред камера продължава .

И момичето, и побойничките са на 13 г., а не както по-рано бе съобщено на 14. Заради последвалите заплахи се наложило антимафиоти да изтрият профилите в социалната мрежа на двете момичета, гаврещи сe с връстничката си.  Още вчера е образувано досъдебно производство.

Горещата нова двойка Никол Шерцингер и Григор Димитров са заснети в папарашки кадри по време на почивка в Италия.

Папарашки снимки с тях често попадат на първи страници на чуждестранните таблоиди, а последните кадри, с които разполага в. "Сън", показват любовта между Гришо и Никол.

За финал ви разказваме за Айлийн Аделайд, предприемач на 24 години.

Тя печели по 70 хиляди долара месечно и обикаля света. Когато е само 19 години започва работа в голяма компания за предприемачи. Бързо осъзнава, че работата зад бюро не е за нея. Пътешествията са нейната истинска страст. Айлийн създава онлайн бизнес за спортни аксесоари, от който печели, за да подсигурява воаяжите си.

Вижте още снимки в галерията ни

Тези и още новини гледайте в канала във Vbox7 "Новините в 90 секунди".

Вижте още:

Бременна, красива и никой не ѝ отстъпва място в метрото

Защо това момче спечели сърцата на хиляди в интернет

Красиви българки показват невероятни кътчета от страната