Страхотна година! Samsung, Apple, Lenovo, Huawei, LG, Sony... всички производители представиха невероятни смартфони, но това е лесното.

Трудното е да се избере най-добър от тях.

Това е и причината от HiComm да потърсят вашата помощ в избора, а за да ви се отблагодарят, един от вас, гласувалите в HiEnd EPA 2015-2016 (награди за най-добрите продукти за забавление), ще получи практичния и удобен безшумен ултрабук Asus Zenbook UX305.

Достатъчно е да отидете на epa.hicomm.bg, да изберете смартфоните, телевизорите, таблетите и въобще продуктите, които смятате, че са се отличили през годината, и това е – вече имате един запис в томболата за Asus Zenbook UX305.

Ако искате да подкрепите късмета си, просто трябва да поканите вашите приятели да вземат участие в инициативата – за всеки трима участници, поканени от вас, получавате още един запис в томболата.

Можете да каните през имейл, Facebook или директно споделяне на персоналния ви линк. Лесно, нали?

Тази година технологичните „Оскари“, единствената подобна инициатива у нас, са разделени в 15 категории, в които влизат интересни смартфони (среден и висок клас), таблети, телевизори, аудио системи, смарт системи, мобилни колонки и още интересни категории, като всеки продукт е специално подбран и придружен от подробно описание и специфики.

Може би сред тях се крие следващата ви приятна покупка? Елате на epa.hicomm.bg и научете повече за всеки продукт.

След вашия избор някои производители ще имат сериозни причини за радост, а с тях и някой от вас, гласувалите в HiEnd EPA 2015-2016. Причината е споменатата награда. Asus Zenbook UX305 е най-тънкият ултрабук на компанията.

Теглото му е едва 1.2 кг, а профилът – 12.3 мм в най-тънката си част.

Дисплеят е 13.3 инча с Full HD резолюция, а за работоспособността се грижи процесор Intel Core M.

Сред останалите добри новини е 100% безшумното охлаждане и батерията, която осигурява до 9 часа автономна работа с едно зареждане.

Очакваме ви на HiEnd EPA 2015-2016! 

И 3D/IMAX филмът на годината е... избирате вие (а един от вас ще спечели умния телевизор Philips 55PUS7600)

Зрелищни преследвания с автомобили, красиви космически приключения, завръщане на отдавна изчезнали видове и цяла плеяда от супергерои – това беше 3D/IMAX годината в света на киното до този момент.

Тази година от издателство HiEnd продължават традицията, уникална за България, и номинират най-добрите филми, сериали, игри, музикални албуми и приложения на годината в класацията HiEnd EPA 2015-2016.

Именно вие, хората, които гласувате на epa.hicomm.bg, ще определите първенците сред избраните.

И тъй като задачата не е никак лесна, един от вас ще спечели спиращия дъха умен 4K телевизор Philips 55PUS7600 с операционна система Android.

Една от най-оспорваните категории в HiEnd EPA 2015-2016 е 3D филм и IMAX.

Голямата изненада на годината – „Лудият Макс: Пътят на яростта“, който доказа на Холивуд, че специалните ефекти не са отживелица, а когато компютърните са само комплимент към тях, удовлетворението на зрителите е гарантирано.

Сякаш най-сериозен конкурент на високоадреналиновия екшън с Том Харди е свежата екранизация на книгата, превърнала се в съвременна класика – „Марсианецът“.

Лентата се отличава с приятно чувство за хумор, сдържани ефекти и един чудесен Мат Деймън.

В номинациите са още впечатляващият „Интерстелър“, рекордьорът в боксофиса от тази година „Джурасик свят“, динамичният „Бързи и яростни 7“ и епосът на Marvel „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“. Кой според вас е най-добрият 3D/IMAX филм на годината?

Изберете на eca.hicomm.bg, а един от вас ще грабне именно UHD телевизора Philips 55PUS7600, носител на награда EISA за най-добър европейски телевизор на 2015-2016 година.

"Магията" при него идва от 3-странната технология Ambilight, която прави екрана да изглежда дори още по-голям, а той е цели 55 инча!