0

Н аскоро Цецо от канала във Vbox7.com  „Ctrl Alt Del” ви представи 4 алтернативи на Facebook, а днес той ще ви покаже как да подготвите идеалната си снимка за социалните мрежи.

Ето 5 програми, с които можете да редактирате изображения и да създавате колажи:

Photoshop CC

Photoshop CC е блестящ софтуер и има прекалено много функции, за да обобщим това в едно видео. Няма съмнение, че най-новият Photoshop е изключително впечатляващо приложение за редактиране на снимки, може би дори най-доброто. Но всичко това си има цена – месечната такса.

Как могат да ни разпознаят по сайтовете, които посещаваме

Как да защитим паролите си в интернет

Photoshop Elements

Това е основната алтернатива на Photoshop CC и въпреки че има по малко функии от големия си брат, това не означава, че тя няма мощност под капака. Също така, за разлика от Photoshop CC, Elements не изисква абонамент.

Adobe Lightroom

Adobe Lightroom ви позволява да пазите всичките си фотографии на едно място и да организирате, редактирате и споделяте отвсякъде. Много хора избират да използват Lightroom, тъй като могат да се справят със сложните задания за управление на изображенията, с които Photoshop не може още по дизайн.

GIMP

GIMP е най-мощният безплатен редактор на снимки. Той е пълен с инструменти за подобряване на изображението, които можете да намерите в платен софтуер.

GIMP e фоторедактор с отворен код и общността от потребители и програмисти е създала огромна колекция от plugins, за да разшири полезността му дори повече. Много от тези плъгини са предварително инсталирани, като можете да изтеглите повече от официалния сайт. Ако това не е достатъчно, можете дори да инсталирате plugins на Photoshop.

Paint.NET

Не позволявайте името да ви заблуждава. Това не е само евтино копие на Paint на Microsoft. Интерфейсът на Paint.NET ще ви напомня за неговия съименник, но през годините в него добавиха съвременни инструменти за редактиране като слоеве, история на отмяна, тон на филтри, безброй приставки, създадени от общността и брилянтна 3D функция за завъртане / увеличение, която е удобна за реконструкция на изображения.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини и любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@