9

Аренби изпълнителката Риана (RihannaNow.com) заяви, че жените, които я критикуват в интернет, задето е твърде секси, са нещастни.

Смуглата барбадоска, която е известна с екстравагантните си излизания на сцената и чудатите си модни предпочитания, е горда с нейното тяло.

Тя заяви, че момичетата, които я критикуват в мрежата са лъжкини.

"Хората смятат, че съм прекалено секси. Това ги притеснява поради определена причина. Момичетата не харесват други момичета, които изглеждат добре.

Не че искам да се заяждам по този въпрос. Винаги ще има някой, който да не те харесва. Хората имат доста щуро мнение по различни въпроси. Нещата, които казвам, нещата, които нося, местата, където отивам. Но това е просто глупаво", заяви 22-годишната звезда.

Хората са лъжци. Те само изчакват момента да кажат нещо ужасно. Повечето от тях просто са нещастни. Това са жени, които мразят други жени. Просто трябва да се вгледат в собствения си живот", допълни красавицата.

Въпреки че нейните критици в мрежата я ядосват, изпълнителката на What's my name е склонна да приеме, че цялостният секси имидж би могъл да подразни хората.

Тя обаче е твърдо решена да не променя поведението или стила си на обличане, за да удовлетвори нечие чуждо мнение.    

"Дори и да ги дразни, че показвам повече деколте или подчертавам задните си части с тесни къси панталонки, това няма да не спре. Ще се обличам и държа по начина, който ме кара да се чувствам щастлива със себе си", заяви още тя.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@