Още по темата

Ако четете този текст, вероятно не ви е заредило по-горното видео и трябва да си ъпдейтнете браузъра.

Защото шоуто, което направиха музикантите от „Брит Флойд” снощи в зала „Арена Армеец”, със сигурност е далеч по-интересно от всеки текст, който ще прочетете за него. Кадрите от нашето видео са само малка част от това, на което се насладиха зрителите.

В действителност „Брит Флойд” свирят песните на „Пинк Флойд”, но го правят толкова оригинално и им придават такъв особен чар, че с право могат да си ги нарекат свои. И музиката е само една част от представлението, защото шоуто Space and Time е невероятна наслада за окото. Никоя камера не може да предаде емоцията, която изпитаха хората в залата, защото светлините се гонеха навсякъде около тях и допълваха усещането за невероятен спектакъл.

И ако преди идването на „Брит Флойд” е имало скептици, защото все пак това е tribute show, то със сигурност не са останали такива след концерта снощи. Миналата година турнето на групата е пожънало страхотен успех и миналата нощ хилядите в „Арена Армеец” се убедиха защо е било така. Рядко можеш да видиш вечни хитове да бъдат преродени по такъв начин, да  им бъде вдъхната свежест и ново звучене, а в същото време да се запази есенцията в тях.

Във видеото на Vesti.bg ще видите част от песента Another brick in the wall, както и други моменти от концерта.

Вижте какво каза преди шоуто музикалният директор на „Брит Флойд“ – Деймиън Дарлингтън пред  Наталия Такова – Мазгарева от Vesti.bg.