Още по темата

Опра Уинфри, която е на 63 години, разказа пред  сп. "Вог", че вече не се притеснява от теглото си, съобщи Асошиейтед прес.

Макар и да е медиен магнат, Опра Уинфри призна, че следените от толкова много хора колебания в теглото й са били "физическо, духовно и емоционално бреме" за нея.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ОСЛЕПИТЕЛНАТА ОПРА УИНФРИ

Историята на Опра - от бедно момиче до ТВ звезда

След като навършила 60 години обаче, вече няма за какво да се извинява.

Култовата телевизионна водеща съветва как да оценяваме всяка секунда от живота. 

Опра Уинфри - жената, която никога няма да се омъжи

"Аз се концентрирам върху това да бъда тук и сега, тялом и духом. Научих се, че е важно, затова на 100% аз съм тук", споделя Опра.

Уинфри съветва да се опитаме да живеем по-спокойно, защото живеем във време, което е "управлявано от Тръмп. Каквото и да се случи, ще отмине за ден", казва още водещата. 

"Пътувайте много. Ако искате да се усъвършенствате, то Нова Зеландия е мястото за вас. Хората там не ходят с телефон в ръка. Те се наслаждават на всеки миг".

Най-странните диети на звездите (видео)

Най-важният съвет, който Опра дава е: Довери се на знаците. Бъдете внимателни и забелязвайте малките неща, които ни водят към големите.

Опра Уинфри каза, че токшоуто й липсва, както и връзката с публиката.

Тя обаче е категорична, че е било време да сложи край на кариерата си на водеща през 2011 г., защото начинът, по който хората възприемат медиите, се променя. 

Що се отнася до личния си живот, Опра Уинфри заяви, че ако се беше омъжила за дългогодишния си партньор Стадман Греъм, те отдавна нямаше да са заедно.

Обяснението й е, че не би могла да възприеме традиционната брачна роля.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.