Д ори и да не си признаваме, понякога се изкушаваме да хапне нещо, само защото изглежда добре.
Пошираните яйца, които Милена готви в новото си видео, са от тези храни, но за щастие рецептата е много простичка и всеки може да я повтори.
Необходими продукти:
3 яйца
1 стрък пресен лук
1 зелена чушка
1 червена чушка
1 чаена лъжица копър
1 супена лъжица олио
половин чаена лъжица розмарин
няколко ластика
прозрачно фолио
Нарежете зеленчуците на малки кубчета.
Покрийте малка купичка или чаша с прозрачно фолио. Сложете по малко от всички продукти и чукнете едно яйце отгоре.
Завържете фолиото и потопете във вряща вода. Яйцата се пошират между 5 и 8 минути.
Вижте още по темата:
Не руло, а кълбо "Стефани" - любима рецепта, но по-различна (видео)
Бързи и вкусни гризинки - как да си ги направим
Вкусни и ароматни портокалови пилешки пуканки
Топла и ароматна фокача - как да си я направим
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!