Още по темата

"Ясно ми е, че няма да спечеля. Най-важно ми е да разкрия всичките неща на много кандидати, защото няма един реален кандидат, който да е чист. Може би само кандидатът на ГЕРБ ще е чист. Предполагам, че ще взема 3,5%. Не го правя за субсидията, имам богати приятели, помагат ми". Това призна кандидатът за президент Митьо Пищова в рубриката на Диана Найденова "Карай направо" по NOVA

Митьо Пищова в снимки

Вицепрезидент ще му е Радо Шишарката, който щял да отговаря за култура. 

"Ако трябва да бъдем честни, аз няма да гласувам за мен,

а най-вероятно за кандидата на ГЕРБ", призна все пак той. 

"Президентът връща законите и ходи да се показва из чуждите държави да бърка нещата. Засега това е президентът. Аз не съм красив, но съм симпатичен", смята той. 

"Единственият ми опонент е кандидатът на БСП (ген. Румен Радев, бивш главнокомандващ на Военновъздушните сили).

Аз него ще го накарам да фърка без самолет". 

На хората им писна от политици, от вратовръзки, от пеликани, посочва още търновецът.  

"Аз ще ходя да целувам хората, и няма да ходя в нито един град, само в селата. Мечтата ми е ако стана президент, да вдигна пенсиите с 30%.

Искам да ги храня с кюфтета и кебапчета", сигурен е той.  

"Най-лошото става по селата. Селата са повече от градовете. Митьо Пищова е кандидат за президент на селяните. Поне 200 000 млади хора са ми подражатели. С анцуг ще изкарам цялата кампания", продължава той и разкрива, че вече е приключил историята с жените. 

"Митьо Пищова ще каже истината за България. Аз съм бил година и половина на легло. Страдах, гръбнака, краката, инфаркти...Бях много тежко болен", откровен е Пищова. 

ГЕРБ ще обявят кандидата си за президентството на 2 октомври. Кандидатпрезидентската двойка на БСП са ген. Румен Радев и Илияна Йотова. АБВ номинира Ивайло Калфин. Кандидатът на Патриотите е Красимир Каракачанов, вице ще му е Явор Нотев, а Татяна Дончева - на нейното Движение 21 и НДСВ. Велизар Енчев и Николай Банев са независими кандидати. Реформаторите издигат Трайчо Трайков и ген. Съби Събев. Зевзекът Митьо Пищова също участва в надпреварата. Жорж Ганчев също ще се бори за президентския стол, и то за четвърти път.