Още по темата

Тяло на мъж в напреднал стадий на разложение откриха в крайпътен канал в бургаския квартал „Зорница”, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Сигналът е получен днес, около 12.57 часа в Пето Районно управление на полицията в Бургас.

В крайпътен канал, паралелно разположен на околовръстния булевард „Димитър Димов”, в района срещу бл. 28 в к-с „Зорница”, е открито мъжко тяло в напреднал стадий на трупно разложение.

Към мястото на инцидента своевременно се отправили служители, както от полицейското управление, така и от звено „Пожарна безопасност и защита на населението”, които около 15.15 ч. въпреки трудния терен извадили от водата откритото тяло.

Лицето на мъжа било обезобразено, а тялото - подуто. По него имало останки от дрехи, съобщава Dariknews.bg. В района е открит мобилен телефон, тепърва ще се установява кой е собственикът, уточниха криминалисти.  

Към момента е извършен първоначален оглед от следствено-оперативната полицейска група, като видими следи от насилие не са констатирани. Предстои аутопсия на трупа, която да даде повече данни относно самоличността и възрастта на мъжа, както и да се изяснят причините и приблизителното време на настъпване на смъртта.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.