Още по темата

Потребителите с Windows 7 и Windows 8 имат още малко време да обновят операционните си системи до Windows 10 безплатно.

След 29 юли, ъпдейтът вече ще струва 119 долара. За да можете да се възползвате от безплатната надстройка, ще трябва да приемете запитването за ъпдейт преди тази дата, съобщава Smartnews.bg.

От „Майкрософт” (Microsoft) променят и начина на неговото показване. От днес това става на пълен екран, както можете да видите на скрийншота.

Имате три възможности - да отхвърлите обновяването изцяло, да ви бъде напомнено по-късно, максимум още три пъти или да ъпдейтнете веднага.

Източник: Microsoft

Ако решите, че не искате да надстроите своята операционна система безплатно, то имайте предвид, че след 29 юли дори и потребителите на Windows 7 и Windows 8 ще трябва да платят 119 долара за Windows 10. Имате още около три седмици да решите какво да правите.

Microsoft купува LinkedIn за 26,2 милиарда долара

Windows Phone умира с бавна смърт

„Майкрософт“ отчита загуби от Windows смартфоните

„Майкрософт” пусна операционната си система Windows 10 на 29 юли миналата година. Сега, точно една година по-късно очакваме тя да получи първия си голям ъпдейт под името Windows 10 Anniversary. Или поне така се твърди в пост от компанията, който бе свален от сайта им минути след неговото публикуване. Вероятно става въпрос за рекламен трик с „изтекла” информация. Вижте още в Smartnews.

С Anniversary Update се очаква потребителите да получат отделно приложение за Edge, подобрения при програмата за стилус Windows Ink, развитие на помощника Cortana и някои малки промени в интерфейса.