Още по темата

Милиардерът Доналд Тръмп отиде снощи на националния конгрес на Републиканската партия в Кливланд, Охайо, който вероятно ще го номинира за републикански кандидат за президент на САЩ на изборите през октомври.

Тръмп излезе на сцената и обеща голяма победа, след което представи съпругата си и ѝ даде думата, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

"Ще спечелим, ще извоюваме голяма победа", каза на делегатите претендентът за Белия дом.

Точно тогава блесна и звездата на Мелания Тръмп - съпругата на Доналд.

Вижте нашата галерия с лични снимки на Мелания тук

Не пропускайте и портрета на чисто голия Тръмп, който показва "величието на Америка"

Мелания е родена в Севница, Словения. в заможно семейство. Баща ѝ е бил управител на автосалон, а майка ѝ - моден дизайнер.

Започва кариерата си в модния бизнес на пет. След товаизучава дизайн и архитектура в столицата на Словения. На 18 работи за модна агенция в Милан. Кариерата ѝ се развива. Запознава се с най-известните модни фотографи в света. Снима реклами и фото–сесии за списания. Към днешна дата е третата съпруга на Тръмп.

В реч тя каза:

"Доналд ще представлява всички хора, не само част от хората", описвайки съпруга си като решителен човек, който ще служи на Съединените щати.

Източник: ЕПА/БГНЕС

"Успехът му в бизнеса се дължи на способността му да работи с всякакви хора", продължи тя и напомни миналото си на имигрантка в САЩ.

Впоследствие обаче речта на Мелания прикова вниманието на медиите с друго. Части от речта ѝ по всяка вероятност са били взети от реч на първата дама Мишел Обама през 2008 г., пише световния печат.

 

👏👏👏👏 wow, wow, wow ! Like this woman actually plagiarized Michelle Obama's entire speech from 2008...and she may be the next First Lady of the U.S. 😂😂😂😂 @lady_phumi @lindylopes1 #melaniatrump #michelleobama

Видеоклип, публикуван от ...worth more than rubies. (@__mtembe__) на

По време на представянето си пред републиканските делегати съпругата на предполагаемия избор за кандидат на партията Доналд Тръмп говори за ценностите, които са формирали нейния живот.

Именно този пасаж много напомни на мнозина изказване на Мишел Обама от нейна реч по време на конгрес на Демократическата партия, издигнала съпруга ѝ.

„Моите родители ми създадоха ценностите, че човек трябва да работи упорито за това, което иска в живота.

 

👀 ummm #melaniatrump stole #michelleobama 2008 speech tonight at the republican convention

Видеоклип, публикуван от RATCHET TV (@ratchetv_) на

За това, че човек трябва да държи на думата си и да изпълнява това, което казва и да спазва обещанията си. Човек трябва да се отнася към хората с уважение. Те ме научиха да показвам тези ценности и морал всеки ден. Това е урокът, който продължавам да предавам и на нашия син“, Мелания заяви вчера.

Източник: ЕПА/БГНЕС

„И ние трябва да предадем тези уроци на следващите поколения. Защото ние искаме нашите деца на тази нация да знаят, че единствените ограничения на постиженията са тези на силата на мечтите и готовността човек да работи за тях“, каза още съпругата на Тръмп.

От своя страна Мишел Обама посочи в своето изказване от 2008 г.:

„Барак и аз сме отгледани с толкова много сходни ценности: тези, че човек трябва да работи упорито за това, което иска в живота,

че човек трябва да държи на думата си и да изпълнява това, което е казал, че трябва да се отнасяме с хората с достойнство и уважение, дори и да не ги познаваме и дори и да не сме съгласни с тях“, каза Мишел.

 

I'm speechless #plagiarism #melaniatrump #potus #michelleobama #stealing

Видеоклип, публикуван от Demetria McKinney (@demetria4real) на

“И двамата с Барак построихме животите си, водени от тези ценности и ги предадохме на следващото поколение. Тъй като ние искаме нашите деца – и всички деца на тази нация – да знаят, че единствените ограничения за постиженията са обхвата на мечтите и готовността човек да работи за тях“, допълни тя.

Впоследствие се появиха и забавни колажи, като най-често срещаният е този на снимка на Мишел Обама, която държи табела с надпис: "Върни си ми обратно речта!"

 

Black Speeches Matter! #MelaniaTrump #MichelleObama #Fradulent #RNC #StumpTheTrump #Fraud #FLOTUS #ScamLife #MelaniaTheScammer #BlackSpeechesMatter #RepublicanNationalConvention #AintNoCopyCatBih

Снимка, публикувана от Entertainment Prescription LLC (@entertainmentprescription_) на