Още по темата

Американският актьор Робърт де Ниро заля с критики републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп.

Доналд Тръмп е жалък, той е куче, свиня, мошеник, скапан актьор, противен тип, който не знае за какво говори, който не проучва темите, по които говори, на когото не му пука за нищо, който не плаща данъците си, това каза актьорът по адрес на Тръмп в програма на телевизия "Фокс нюз".

Яростната реч на Де Ниро е заснета по време на клип, в който известни личности призовават американците да гласуват на предстоящите избори за президент през ноември. Актьорът обаче излиза от сценария си и споделя мнението си за Тръмп. Версията, в която той говори за кандидат президента обаче не влиза в окончателния вариант на видеото.

Това е един идиот. Но всъщност Колин Пауъл го каза най-добре:

Тръмп е национално бедствие. 

Той е срам за нашата страна, допълва Де Ниро.

Страшно съм ядосан на нашата страна, че тя е стигнала дотук да постави този идиот и този кретен там, където е днес. Той казва, че би искал да забие един на хората?

Е, добре, аз пък искам да му забия един в муцуната.

Такъв тип смешници ли искаме за президент. Не мисля, че е така.

Актьорът е притеснен от посоката, към която се е отправила страната му и смята, че с някой като Тръмп нещата ще се влошат още повече.

Затова Де Ниро призовава всички, които се интересуват от бъдещето си, да гласуват.

Това пламенно антитръмп изказване е направено в момент, в който милиардерът е подложен на критики заради скандални и вулгарни изказвания за жените.

Телевизия Си Ен Ен публикува фрагменти от различни интервюта на Тръмп, в които той показва неуважение към жените.

В единия фрагмент Тръмп говори за телосложението на дъщеря си Иванка, а в други за личния си живот със съпругата си Мелания. В трети говори за готовността си да започва романтични отношения с доста по-млади момичета. В четвърти фрагмент той говори за изневярата като обичайно явление и детайлно описва външността на други жени.

Въпреки удара срещу кампанията му, Доналд Тръмп заяви, че няма да се откаже от надпреварата.

Днес е вторият дебат между кандидатите за президент на САЩ Доналд Тръмп и Хилари Клинтън.

Той ще започне в 20 ч. източноамериканско време (3 ч. след полунощ българско време на 10 октомври) в университета Вашингтон в Сейнт Луиз в щата Мисури.
Продължителността му ще е 90 минути.

Във видеото горе вижте 5 причини защо извиненията на Доналд Тръмп са без значение.