Компютърните игри отдавна превземат събират малки и големи фенове. Но те стават все по-реалистични и завладяващи.

Ето няколко игри, които наистина превзеха ежедневието на любителите.

7. Tales From The Borderlands 5

Акцентът пада на диалозите и решенията, които играчът взема. Резултатите от тези решения обаче, нерядко стават ясни доста по-късно в играта.

6. Pillars of Eternity

Този фентъзи епос отвежда играча в магичен свят на приключения и опасности, в който пътищата, по които поема, решават съдбата му.

5. The Binding of Isaac: Afterbirth

Игра в стил Action-RPG, в която героят Айзък слиза в подземията на дома си, бягайки от обезумялата си майка. Там той трябва да преброди лабиринти и да пребори чудовища, за да се спаси.

4. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Тази част от известната поредица се развива в Афганистан. Героят Снейк отново е цар на интригата, стратегията, драмата, екшъна и убийствата.

3. Undertale

Undertale е нова ролева игра, която напомня на легендарната Earthbound. Тя предизвика голям интерес и е на първо място в класацията на сайта Metacritic за последното тримесечие.

2. The Witcher 3: Wild Hunt

Това е екшън ролева игра, разположена в „отворен“ свят с нелинейна история на героя, като всеки негов избор води до различни последствия. Играта включва напреднал изкуствен интелект и променлива заобикаляща среда, която влияе на поведението на героите.

1. Grand Theft Auto V

Поредният епизод от поредицата на „Рокстар геймс“ предлага екшън приключения в уникален „отворен“ свят. Може да последвате нишката на историята или просто да се потопите в просторния свят на Сан Андрес, търсейки нови изненади.

Вижте повече във видеото.