Има ли човек, който да не си спомня за досадната мама Бароун? Тя бе блестящо изиграна от покойната Дорис Робъртс, която създаде образ, който до не малка степен описва и до днес не малко свекърви.

Скоро ще се навършат 21 години от първото излъчване на любимия на милиони сериал.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ КАК СЕ ПРОМЕНИХА  АКТЬОРИТЕ ОТ "ВСИЧКИ ОБИЧАТ РЕЙМЪНД"

На 13 септември 1996 г., "Всички обичат Реймънд", стартира официално, а през 2005 г., се разделихме завинаги с поредицата.

Почина Дорис Робъртс - майката от "Всички обичат Реймънд"

Действието се развива около семейството на Реймънд Бароун (в ролята Рей Романо), спортен журналист, който живее с жена си Дебра и трите си малки деца в къща, намираща се през една улица от тази на родителите му -  Мари, баща му Франк и брат му Робърт.

Източник: Getty Images/Guliver

Невероятният успех на поредицата е отразен не само от критиците, но и от телевизионната гилдия. От общо 69 номинации за награди "Еми", печели 15, а 10 от тях са само за играта на актьорите. 

Днес Рей Романо продължава да участва в различни продукции. През 2016 г., той озвучава един от героите в анимационния филм "Ледена епоха". 

Патриша Хийтън продължава да радва зрителите от телевизионния екран. В момента тя снима свое кулинарно предаване "Партитата на Патриша Хийтън". 

Единият от близнаците в сериала "Всички обичат Реймънд" се самоуби

През пролетта на 2015 г., един от близнаците в сериала се самоубива. Сойър Суитън тогава е само на 19 години. Според американски медии Сойър се е застрелял на верандата на семейния дом в Тексас. 

Сойър Суитън играеше Джефри Бароун в сериала, в който участваше близнакът му Съливан в ролята на Майкъл и по-голямата им сестра Маделин в ролята на Али.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.