Още по темата

Супермоделът Адриана Лима се наслаждава на нов летен романс. Тя бе забелязана от папараци на луксозна почивка в Бодрум в компанията на турския писател Метин Хара, с когото не спря да си разменя романтични целувки и да се прегръща.

Според профилите им в "Инстраграм" двамата са се запознали през юни.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА МЕТИН ХАРА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

"Щастлив съм, че срещнах такава скромна душа.. Щастлив съм от срещата си с моята просветена приятелка", изтъкна вълнението си Хара под тяхна обща снимка на 11 юни в социалната мрежа.

"Осъзнахме, че имаме чувства един към друг. Но все още се опознаваме", сподели на по-късен етап Хара в интервю за "Дейли Саба".

Новината идва само няколко месеца, след като бразилската красавица Адриана Лима се снима с красива диамантена халка и обяви, че се е омъжила. Но не за друг, а за самата себе си.

Припомнете си новината за сватбата на Лима тук

Кой е Метин Хара?
Хара, 35-годишен, е известен автор на книги за самоусъвършенстване и позитивна енергия, пише "Хюриет". Дебютната му книга "Пътят" през 2014 г. е първата от трилогия, озаглавена "Любовна инвазия". Книгата стана бестселър в Турция, като само за три месеца бяха продадени 100 хил. екземпляра.

 

@teknosa kurumsal egitimi sonrası imza... #trusthumancorporate #insanaguven #teknosa #askinistilasi #yol #dem

A post shared by Metin Hara (@metinhara) on

От 2000 г. Хара започва да организира семинари с житейски уроци и индивидуални сеанси за хора с тежки заболявания. През 2007 г. участва като един от главните актьори във филма ''Слушай тръстиковата флейта'', а през 2008 г. е отличен на Международния филмов фестивал в Анкара за най-добър млад актьор.

ВИЖТЕ КРАСИВАТА ЛИМА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Макар и да е считана за една от най-красивите жени в света Адриана е сама от много време насам. Преди тя бе омъжена за сръбския баскетболист Марко Ярич, от когото има и 2 деца.

Четете повече за развода тук

През 2014 г. обаче двамата обявиха, че се разделят и едва миналата година приключи съдебния процес по развода им. След това Лима имаше половин-годишна връзка с американеца Джулиън Еделман. Оттогава красавицата се зарече, че ще посвети живота си единствено на себе си, децата си и модната си кариера.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.