Още по темата

„Нямам съзнателен спомен от баща ми Иво Карамански. Знам, че поне е бил истински мъж, който е живял пълноценно - помагал е на много хора”.

Това каза Иво Карамански-младши пред NOVA, като за първи път говори за баща си в телевизионно интервю. Двамата не се познават, защото убиват баща му, когато синът е едва на 1 година

Той посочва, че знае, че наричат баща му „кръстника на българската мафия”. „Знам кои неща са истина и кои не са. Знам от свои близки, от кръстника ми - неговия най-доверен човек, Венко се казва. Майка ми е разказвала.”

Иво разказва, че трите му доведени сестри от първия брак на Карамански също са му разказвали за баща му.

Признава, че често хората го обвиняват за постъпките на родителя му, но се е научил да не обръща внимание на тези неща.

„Като наследство не са ми останали 14 млн. лв., както пишеше в един вестник. Имаме златни гривни от него вкъщи”, казва Иво.

Сега Карамански-младши разчита на своя втори баща Александър - Сано. Освен това иска да учи в Америка и да се занимава с музика.

„Аз не казвам на Сано татко, но се разбираме добре. Наричам го Санди. Той е добър баща и не прави разлика между мен и сестричката ми Ава. Умееше да мисли на нивото на моите пакости и се разбирахме много лесно. Като малък бях много щур и той беше единственият, който успяваше да ме вкара в правия път”, казва младият Карамански.

„Догодина ще знам дали ще бъда приет в САЩ, а сега уча в спортно училище в България. Не съм добър ученик – дипломата ми е много добър 4,50”, споделя смеейки се момчето.