Още по темата

Каква е разликата между конкурс за красота и порното, ще си кажете огромна, но ще се окаже, че е по-малка отколкото предполагате. Доказателство за това е любителски клип заснет на конкурса „Мис Хасково“.

Вижте снимки от конкурса в галерията ни.

Видеото превзе социалните мрежи и предизвика множество негативни коментари, след като показва как

участничките демонстрират вулгарни танци.

Ирина Папазова, собственик на правата на конкурса „Мис България“ коментира клипа в студиото на „Здравей, България“ по NOVA. „Това наистина е някакъв вид забавление за гостите на тази дискотека, но не е конкурс за красота.

Това няма нищо общо с конкурса „Мис България”. Стандартните изисквания за участие в такъв конкурс е височина от поне 170 см, да са навършили 17 години. Този клип е лека пародия на филма „Грозна като смъртта”, категорична беше Папазова.

„Това се случва, защото години наред много хора се пробват да правят конкурси за красота.

Това е нивото на въпросния организатор.

Предполагам, че тези момичета са били накарани да правят това нещо, но има и много ярки солови изпълнения. Ако изискването е коя най-много ще се чекне, ясно е кой печели“, коментира още тя.

Организатор на конкурса в Хасково е Делчо Пантев от Димитровград. Той е на 28 години и има агенция за подбор на персонал – частна трудова борса. Преди конкурса „Мис Хасково“ два пъти е организирал конкурси „Мис Димитровград“, отново в дискотека.

„Конкурсът си беше на ниво.

Не знам как е станала тази работа.

Не мога да нося отговорност за това – не задължавам момичетата с нищо – нито договори, нито да работят за мен. Това, което се вижда на клипа, е станало, когато съм броял резултатите от гласуването. Имам патент за провеждането на конкурса „Мис Хасково”, обясни организаторът Делчо Пантев.