Още по темата

Започваме с конспиративни новини от САЩ. След като почти припадна на свое събитие, Хилари Клинтън предизвика вълна от конспиративни теории – една от тях е, че е тежко болна и използва двойничка на официалните си събития. Темата развълнува и потребителите на социалните мрежи, които започнаха да сравняват снимки от различни нейни участия и да намират разлики в носа, обувките и дрехите, с които излиза.

Сега една интересна реч, този път от френският посланик в България Ксавие Лапер дьо Кабан. Той призова младите българи да не напускат родината си с думите: „Ако емигрирате, ще оставите страната си на Пеевски“. През изминалите три години той беше един от най-активните дипломати у нас. Той засегна и отношенията между България и Русия като коментира, че „На сегашната Русия не дължите нищо“.

Сега нещо любопитно - 2-годишно момченце "подлуди" интернет със своите реакции. Неговият клип е гледан 40 милиона пъти, а това, което кара всички да се заливат от смях са реакциите на неописуема радост, които Лоулгън показва, когато го водят на моторно състезание.

Ето и една вдъхновяваща история, разказана от смело момиче, което има хормонален дисбаланс, в резултат на което й се налага да се бръсне като мъж. Вместо да се крие обаче, Тина-Мария достойно се показа, като заяви: „Може да съм брадата като мъж, но продължавам да съм кралица.

Вижте Тина-Мария в галерията ни

И сега поглед към модата - 10 различни булки поставиха религията на преден план и на сватбите си, като решиха да закрият лицето си с бурки. Въпреки това блестят от красота. Те вярват, че хиджабът не прикрива, а напротив, разкрива още повече тяхната красота.
Вижте различни сватбени модели в галерията ни във Вести.бг

Научете тези и още новини в новия епизод на "Новините в 90 секунди".