Още по темата

След два месеца мълчание пред камерата NOVA проговори мъжът, за който е обвинен в побой над акушерка от „Шейново”. Тогава доктор Гагова сериозно пострада, след като отказа да даде плацентата на новороденото му дете.

Според обвинения за нападението Владимир Стоянов, познат като Владо плацентата, побой не е имало, а родилката не е негова жена. В интервюто мъжът говори за себе си в трето лице.

Побойникът от Шейново целял вечна младост

Лекар: Използват плацентата за магии

Пред камерата той се показва с шапка и маска на лицето и обяснява, че се е дегизирал, за да запази личното си пространство, но е категоричен: „Няма от какво да се притеснявам“.

Стоянов е на мнение, че цялата ситуация е една „клюкарска фалшива новина“.

„При мен всичко е наред. Аз съм успешен във всяко отношение. Доволен съм от живота“, заяви той.

Относно скандала с д-р Гагова мъжът опита да прехвърли обвиненията върху нея с думите: „Може тя да е знаела, че там няма камера и да го е нападнала в гръб на стълбите и той да се защитил. Няма доказателства въобще да е имало побой”. Стоянов уточнява, че имало много свидетели на скандала, но нямало свидетели на побой.

Владо плацентата казва, че ако се докаже, че е невинен, ще иска да му се изплати обезщетение.

„Не се чувствам виновен. Не съм направил нищо лошо на никого. Доколкото разбирам, хора са видели скандал, значи, че тази жена е видяла, че един родител е искал да направи най-доброто за детето си. Значи този човек е истински баща”, добави Владимир Стоянов.

В заключение той сподели: „Имам амбиция да живея по-дълго. Имам познанията и специалността как да помогна на себе си и на много хора. Няма как да ме е срам за нещо, което не съм извършил”.

Целия разговор с Владимир Стоянов гледайте във видеото горе.'

Какво правят някои родители с плацентата на децата си вижте тук:

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.