Певицата Рут Колева показа в официалния си профил в социалната мрежа „Фейсбук“ първо видео от скандала и побоя, на който се оплака, че е била подложена. Видеото видимо е заснето с мобилен телефон.

Освен това музикантката показа и медицинското, което си е извадила след инцидента, отново в профила си в социалната мрежа.

Изглежда тя е твърдо решена да държи обществеността в течение на всяко развитие по случая и не пропуска да съобщи в социалните мрежи, че записът от охранителните камери на паркинга вече е в полицията:

По-рано тази сутрин Колева заяви, че е била пребита на наказателен паркинг в столичния квартал „Подуяне“, докато чакала да си плати глобата, за да си вземе автомобила.

Тя твърди, че насилието върху нея е извършено от служителката на Министерство на външните работи Деница Михайлова,

която е съпруга на арабина Адил Саид Ахмед ал Шанфари.

Според Колева причина за агресията била забележка от нейна страна относно острия език на двойката. Певицата казва, че семейството се карало със служителите и отказвало да плати глобата за колата си.

За инцидента Рут Колева съобщи във „Фейсбук“. В поста си тя пише: „Госпожата грубо отказва да си плати глобата и тя и мъжът и (арабин) започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и прочее.

След няколко минути сипане на обиди аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "наркоманка", "ти ще видиш", "облечена си от втората употреба" (??!? След което ми показа часовника си и каза, че бил струвал 30 бона) и прочее.“*

По-късно в друг пост певицата се оплаква и от органите на реда: „Полицията току-що ми каза как въпросната биячка Деница Михайлова им казала многократно, че "била важна във външното министерство".“*

Накрая Рут Колева публикува и доста снимки с нараняванията, които е получила от Деница Михайлова с коментара: „За държавен служител - добре бие“.

Обвинената в насилие Деница Михайлова разказа и своята версия за случилото се в ефира на предаването „Здравей, България“ по NOVA.

Вижте какво казаха двете жени във видеото горе.

“Това са абсолютни лъжи и долни инсинуации. Тя (бел.ред. Рут Колева)

нарече съпруга ми „ши*ан сириец, отиди си там откъдето си дошъл, долен терорист“.

Нарече ме проститутка, каза, че ще видя какво ще ми се случи, тя щяла да ме оправи.

Не спря да ме обижда и да ме снима. Отидох при нея и ѝ взех телефона, казах ѝ да изтрие снимките. Тя ме нападна и започна да ме драска, аз се защитавах, а съпругът ми се опитваше да предотврати всичко това и тя го издра по лицето“, твърди пък Михайлова.

Тя е категорична, че не знае откъде са синините на певицата.

*Откъсите са публикувани без редакторска намеса.