Още по темата

Баща преби 9-годишното си дете с метален прът и след това го завърза за оградата на гробището в пловдивското село Дуванлии, информира NOVA. Момченцето е в болница с тежки наранявания, а бащата е арестуван.

Повод за побоя над детето станало предупреждение към родителите, че ще бъде изключено от училище

заради агресивни прояви. Последвали жестоки възпитателни мерки от страна на родителя.

Доживотна присъда за баща, пребил до смърт дъщеря си

Психолог: Много родители абдикират от отговорност и я прехвърлят на учебните заведения

„Като се прибира малкият и като го започне с едно желязо и ритници по корема и гърдите, нявсякъде го е удрял. И ето как го е влачил. Това са дирите от него”, разказа съседът Иван Курдов. Съседка добавя: „Пукнал му е главата и му е счупил ръката”.

Бащата пребил Димитър пред очите на другите си трима синове. Той

завързал детето за оградата на гробищата и го оставил да стои босо часове.

Момчето успяло да се отвърже и потърсило помощ.

Съсед го откарал в болницата, където детето е прието в Детската хирургия с множество отоци и синини по главата и крайницте, но без опасност за живота. Бащата ще бъде съден по бързото производство.

„За който сме установили, че е криминално проявен и осъждан и очакваме в седемдневен срок да приключим делото срещу него”, заяви Атанас Илиев, прокурор в Районна прокуратура – Пловдив. Социалните служби ще наложат специална закрила на детето.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.