Съвременният начин на живот и развитието на технологиите създават и нови потребности. Затова ние, от Sravni.bg, решихме да създадем платформа, в която да разполагате с нов начин за пазаруване.

Той ви позволява да проследявате интересуващите ви продукти (мобилни телефони, телевизори, битова техника) и да уловите момента, в който те се предлагат на най-изгодна цена. Освен това можете да сравнявате офертите в платформата ни по цена, характеристики или да попълните представата си за тях с помощта на снимки и ревюта.

В новия Sravni.bg можете да маркирате продуктите като любими, да се върнете към тях след време, а в случай на нужда и да ги споделите с приятел. Още подробности за тези и други функционалности предоставяме кратко и ясно в меню Предлагани услуги на сайта.

Новата платформа е оптимизирана и за мобилни телефони и таблети, а това означава, че можете да търсите продукти и да проследявате оферти навсякъде и по всяко време.

За нашите партньори сме подготвили куп решения и инструменти, които им гарантират оптимално позициониране на офертите в платформата, проследяване на развитието им и анализи в реално време.

Подобреният дизайн, лесната навигация, качествената търсачка и професионализмът на модераторите на платформата са гаранция за правене на успешен бизнес. Така стремежът ни да осигурим условия за нов начин на пазаруване се съчетава по естествен начин с инструментите и трафика, който предлагаме на своите бизнес партньори в желанието им да правят бизнес по нови стандарти.

Повече информация за условията за съвместна работа можете да откриете в меню Помощен център или меню Партньори.

Sravni.bg – Време е да започнеш да пазаруваш по своя си начин!