Едва съвзели се от коледното преяждане – далеч не толкова християнско, колкото ни се иска да изглежда, повечето от нас започват да оглеждат първо щетите по тялото. Да, осмата сарма може би беше излишна, а шестото парче тиквеник... абе, най-добре да не говорим за това. И тоя ужасен боб!! Нали уж не се дебелеело между Коледа и Нова година – каква е сега тази гънка на корема??

Кандидатствайте бързо и удобно за кредит – само през FINA.BG

Не се шашкайте прекомерно – знаете много добре, че по Коледа панталоните и полите започват да стягат, защото рогът на изобилието се изсипва върху нас и всички ядем и пием като за последно.

По-интересното обаче е, че същият този рог като че ли е малко повреден, защото не спира след Коледа – напротив, сякаш се отваря още по-широко и празненствата продължават с бясна сила. Така празничната вакханалия прелива в януари, а при по-отявлените бохеми празненствата продължават и през февруари, да не кажем март! Все пак, народният фолклор неслучайно (и съвършено правилно) отбелязва “Може да сме безделници, но не сме без празници“ и това никой не може да го отрече.

Източник: ThinkStock/Guliver

И така – ако малко сте се шашардисали от увеличението в килограмите, нека ви успокоим, че поне в нещо друго има драстично намаление, и това НЕЩО е съдържимото на портфейла ви. Да, ако не вярвате, идете и го изровете от чантата, отворете го и помахайте тъжно към празното му дъно – най-много някоя клечка за зъби тъжно да ви отвърне от някое ъгълче, но дори и за това не сме сигурни.

Знаем, че гледката е малко тъжна и стряскаща, но всичките тези подаръци, опаковки, бутилки с вино и ХРАНА струват пари и ако трябва да сме по-точни – струват много пари. А празниците продължават с пълна сила – тепърва идва Нова година, след това се започват хиляди именни дни на Василовци, Ивановци, Йордановци и други от най-разпространените български имена. Така че да е сигурно, че ще трябва да отидете поне на един имен ден, и да подарите поне един подарък, за които ще се наложи да бръкнете в същото онова унило и празно портмоне.

Излишно е да казваме колко добре би било да имаме подкрепа точно в тези най-ужасни дни, в които парите са свършили, но поводите за поливане – не, и затова директно ви упътваме към най-близката станция за зареждане на портфейли и настроение. Тя се нарича Fina.bg и никога няма да ви откаже да ви изслуша и да ви направи най-доброто предложение.

Получете оферта за кредит – регистрирайте се във FINA.BG

За да го получите, трябва само да се регистрирате във Fina.bg, да представите някои стандартни данни, да посочите какъв тип финансова подкрепа ви трябва – бърз или потребителски кредит, а след това – да отговорите на няколко въпроса (обещаваме, че никой няма да ви пита колко тежите след коледните празници!). Офертите спрямо индивидуалните ви искания ще пристигнат в личния ви профил и така ще можете в уединение и спокойствие да изберете най-удачната за вас.

А след това, нали си знаете – бегом в най-близкия магазин за подарък и бутилка квалитетно питие. Защото не знаем дали знаете, но на имен ден не се кани и... какво повече да казваме!

Весели празници!