К олкото и внимателно да варим яйцата за Великден все няколко се оказват счупени. На помощ идва кулинарният влогър Диди със свежо предложение какво да направим с тях.
Необходими продукти:
сварени яйца
горчица
майонеза
сол
черен пипер
пресен лук
Начин на приготвяне:
Обелете и разполовете сварените яйца.
Отделете жълтъците и ги намачкайте заедно с нарязания лук. Така той ще овкуси допълнително жълтъците.
Прибавете майонеза и горчица и подправете със сол и черен пипер на вкус.
С помощта на шприц напълнете белтъците с уханната смес.
Декорирайте със зелени подправки.
Припомнете си най-вкусните рецепти от „Кухнята на Диди“ за този сезон:
Рецепта, с която рулото "Стефани" винаги ще е вкусно
Ароматно, сочно и приготвено от стар хляб
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!