Още по темата

Ромска вендета, така определи обвиненията срещу него за блудство с малолетна ученичка директорът на училището в Ново Паничарево.

Той остава под домашен арест. Ако вината на Христо Радев бъде доказана, може да бъде осъден на затвор от 2 до 8 години, съобщава NOVA.

Задържаха директор за блудство с ученичка

Баща даде 700 лв. откуп, спаси дъщеря си от сводник

На излизане от съдебната зала 58-годишният мъж разказа своята истина за случилото се. Твърди, че е станал жертва на вендета на три ромски семейства, уличавани от него в кражби. Сред тях според него е и фамилията на момичето, подало сигнала за блудство.

В съда обаче стана ясно, че свидетели са потвърдили версията на 14-годишната девойка. Тя направила и аудио запис. В него ясно се чува как ученичката моли директора да спре да я целува.

От тази сутрин училището в Ново Паничарево е с временно назначен директор. А преподавателите не вярват в обвиненията срещу Радев. В учебното заведение влизат психолози, които ще работят както с децата, така и с учителите.

Прокуратурата обяви, че се разпитват още три момичета, за които има съмнения ,че в продължение на година също били потърпевши от действията на директора.