Още по темата

Няколко дни след мистериозното убийство на културиста Николай Димов, по-известен като мъжа на бившата Мисис България Анита Мейзер, не спират да излизат нови версии и теории за причината за смъртта му.

Поредната теория, завладяла общественото пространство е, че скандалната мисис е убила 40-годишния си съпруг

от ревност и от страх, че ще бъде изоставена,

пише в. „24 часа“.

Изданието се позовава на близки и приятели на Мейзер, според които двамата непрекъснато се карали, откакто Николай се върнал от САЩ. Там той работел като фитнес инструктор и се прибрал в България със сериозна сума пари.

Той

казал на Анита, че може да я зареже, защото вече не е финансово зависим от нея.

Освен това той се чувствал унизен от жена си, заради приятелството ѝ с Кирил Вълчев – Киро Скалата.

Друга версия пък гласи, че Мейзер разбрала, че мъжът ѝ си има любовница и мисълта, че ще бъде зарязана, помрачила разсъдъка ѝ.

Вижте Анита Мейзър в пълния ѝ блясък в нашата галерия.

Николай и Анита прекарвали по няколко месеца в годината заедно За последно били на почивка в Коста Рика през януари. След което настъпила промяна в отношенията им.

Анита си втълпила, че Николай иска да я убие, за да ѝ вземе апартаментите и дъщерята.

Затова криела 25-годишната си щерка Джули ту в Гърция, ту в САЩ. Когато усетила, че Николай вече не изпитвал същата тръпка, започнала да го следи.

Ровела му в телефона и разбрала за неговата любовница. Според първоначалната информация по престъплението Мейзер е планирала това да се случи. Тя е усещала, че може да се стигне до фатален край за нея или за съпруга ѝ. Затова пратила дъщеря си Джули в чужбина при своя приятелка.

Най-близката приятелка на Анита Мейзер – травеститът Иво Иванов, познат като Елза Парини, не вярва, че Мейзер е способна на убийство и сподели: “В шок съм, не мога да повярвам, че е убила човек Познавах ги двамата с Николай. Не знам дали са се карали – нито за пари, нито от ревност. Доколкото знам, си бяха заедно до последно.

Забелязах обаче, че

Анита се върна от ваканцията в Коста Рика много променена.

Често избухваше, викаше, смееше се без причина. Пък и не беше толкова жизнерадостна, колкото я познаваме всички нейни приятели. Опитваше се да се разсейва с различни инициативи. Стигна дотам, че изуми всички, като направи голям рожден ден с купон на своята персийска котка Долче”.

Анита Мейзер, на която Николай е втори съпруг, твърдяла пред разследващите, че е отишла да пазарува в 2,30 ч през нощта в събота, като оставила Николай пред луксозната жилищната сграда близо до Евксиноград да говори с двама негови приятели, които тя не познавала. Когато се прибрала, мъжът ѝ вече бил мъртъв. Вече е ясно обаче, че тя се е качила с Николай в апартамента. Това е лесно доказуемо, защото цялата кооперация е опасана с видеонаблюдение, камери има и в асансьора, както и на етажа на Анита. Освен това до нейния апартамент се стига само с асансьор, за който трябва човек да има чип или да бъде извикан от горе. Доказано е, че никой друг не е влизал в дома им.

В понеделник стана ясно обвинението, което ѝ е повдигнато – по член 124 ал. 1 от НК, грозят я от две до 8 години затвор – причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на умишлена средна телесна повреда. 

Още за Анита Мейзер:

Помните ли Анита Мейзер - сега става "Мис Пепеляшка"

Мисис България се гордее, сравняват я с Памела Андерсън

Българката с най-големи гърди на корицата на "Плейбой"