Още по темата

Кандидатът за президент Татяна Дончева отвори вратите на дома си за предаването „Комбина“ по NOVA и в откровено интервю говори за изборите, за ДПС, за Илия Павлов и семейството си.

„Смятам, че отключването на борбата с мутрите и мафията трябва да стане в президентската институция. Тази институция крие огромни възможности за влияние в най-хубавия смисъл”, категорична е тя.

Татяна Дончева в снимки:

Относно шансовете си за „Дондуков“ 2 Дончева заяви:

„Аз имам едно преимущество – не съм от мразените политици,

но съм политик, който е видял много работи от кухнята”.

Тя разказа повече и за съдебната процедура за регистрация на ДПС. „Бях прокурорът, който отказа регистрацията на ДПС. Главният прокурор генерал Мартин Гунев ме повика в кабинета си, беше дошъл извънредно, попита ме какво мисля.

Аз му казах, че това е партия на етническа основа и съм готова да се аргументирам. Той каза, че това е достатъчно. Дойдоха от тогавашните служби и поискаха да ми дадат оръжие. Аз им казах, че пистолетът ще ми тежи в дамската чанта и че няма да го използвам, освен да ударя някого с чантата”, обясни Дончева.

Татяна Дончева споделя, че е ходила при Ванга и пророчицата ѝ е казала, че не ѝ пречи фактът, че не е омъжена. „Аз наистина вярвам, че е по-добре да си сама, отколкото зле придружена.

80% от хората живеят в абсолютно нещастие с брачен статут.

Ако няма да те чака вкъщи човек, който обичаш и, който е обича това не е компромис, който аз мога да направя“, категорична е тя.

Лидерът на „Движение 21“ вярва, че щом не е имала възможност да се грижи за собствено дете, може би има шанс да се погрижи за хиляди деца. „Когато вие работите за подобряване на живота на много хора или за решаване на техните проблеми, вие за кого се грижите?

Вие може да не сте отгледали едно дете лично и да отгледате децата на цяло едно поколение. Да им дадете мечти, да им дадете житейски шансове. Вие нали знаете колко хора живеят във фалшиви семейства.

Нали знаете колко гейове във властта са сключили бракове,

просто защото общественото мнение би приело това леко. Знаете колко хора фактически не живеят заедно, а симулират семейство. Ако съдбата не ми е дала възможност аз да се грижа за собственото си дете, тя може да ми даде възможност да се погрижа и да дам шанс на хиляди деца“, откровена е тя.

Какво още каза Татяна Дончева чуйте във видеото: