22

Г олемият победител във VIP Brother 2016 е Миглена Ангелова, която получи най-голяма зрителска подкрепа и титлата "Любима звезда на България".

На финала на риалити формата на второ място се класира телевизионният водещ Ути Бъчваров, а третата позиция е за поп фолк певицата Емануела.

Зрителският вот отреди четвъртото място на Борислав, а на пето място е Христо. 

Петимата финалисти получиха подкрепа от своите роднини и приятели, които ги трогнаха до сълзи

В студиото на VIP Brother Кали защити Миглена, а Марта Вачкова се бори за Ути. Константин подкрепи Емануела, Жоро Тошев защити Христо, а за Борислав се бори д-р Ангел Енчев. На финала звездите имаха възможност да гледат заедно със зрителите, а Big Brother ги изненада с емоционални видеа от най-близките им хора. 

Съквартирантите във VIP Brother прекараха два месеца в пълна изолация, като изградиха приятелства за цял живот и водиха тежки битки. Плакаха, смяха се, изпадаха в безизходици и затруднения, отказваха и приемаха мисии. Всеки от тях устоя на напрежението и не изневери на принципите си, а силните им характери помагаха да останат себе си докрай. 

Повече новини ще откриете на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.

Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@