Още по темата

Над 600 човека са закупили пропуски за участие, като над 70% от тях са от страни извън България, което показва качеството на събитието и дава отлична възможност за запознаване и с други хора, които създават уеб.

Организаторите на това събитие, което се компилира вече 11 години, събират на едно място професионалисти и аматьори с визия за развитието на уеб, които ще дискутират за технологиите, платформите, процесите и бизнес моделите , които да бъдат използвани за създаването на следващо поколение уеб приложения.

Част от лекторите на събитието, което ще се проведе в 4 зали са :

Робърт Ниман – част от Google, ще говори за това какво се е случило в Уеб през последните години и какво ще се промени в следващите няколко.

Николай Алексиев, който работи за Майкрософт в САЩ ще се завърне, специално за събитието и ще разкаже за неговата работа по търсещата машина Bing и за проекта, с който те ще променят търсенето – Satori.

Колин Чарлз, ще пристигне специално от Малайзия, за да разкаже какво прави MariaDB- най-добрата база данни в света. Той е част от екипа, който я разработва. 

Анна Далстрьом, която е един от инструкторите на General Assembly, ще ни разкаже за това как може да създаваме съдържание за различни устройства, използвайки интересни и по-необикновени похват.

Както винаги, огранизаторите са поканили и един екип, направил огромно впечатление на уеб-общността, а и на инвеститорите презпоследната година – Algolia, за да разкажат и да покажат техния продукт, който през последната година получи огромно финансиране от няколко фонда и е широко използван от много сайтове.

Повече информация за всички чудесни лектори от България и извън, могат да се видят на страницата на събитието – http://bulgariawebsummit.com

За да станете част от това уникално за страната ни събитие и да научите нещо ново, което да приложите в работата си още на понеделника след него, трябва да си закупите пропуск, който ви дава право на достъп до всички зали и до партито след конференцията.

„Освен всички знания, ви очаква и уникален кафе бар за добро настроение, както и много подаръци от нашите спонсори и партньори благодарение на които можем да предложим ниска цена на билетите за събитие от такъв ранг. Елате, полезно е! “, споделя Богомил Шопов – един от организаторите на събитието.