Зимна ски ваканция или един добре планиран ски уикенд в планината могат да се превърнат в запомнящо се преживяване през студените зимни месеци. Без значение, дали ще изберете да се отдадете на романтична почивка с половинката или ще предпочетете веселата компания на семейството и приятелите, със сигурност ще се заредите с много позитивни емоции.

И ако се чудите през кой от зимните месеци да посетите зашеметяващите Рилски върхове, ние Ви уверяваме, че те са атрактивни и привлекателни през целия зимен сезон. Времето е изключително подходящо за почивка на планина, покрита с пухкав сняг и предлагаща чудесни възможности за практикуване на ски спортове, разходки с моторни шейни или коне

Ако пък не сте почитатели на зимните спортове, но желаете да се насладите на чист въздух, заскрежените борове и пухкавия сняг, насладете се на гледката с чаша чай или коняк пред камината. Освен това ще имате възможност да се запознаете с местни традиции и обичаи, да участвате в различни събития или просто да напазарувате тематични подаръци за семейството и приятелите.

По повод наближаването на зимния сезон, подбрахме трите най-интересни занимания, на които може да се отдадете по време на своята зимна почивка, освен зимните спортове:

1. Направете огромен снежен човек.

2. Посетете ресторант или заведение, пресъздаващи битова обстановка и старовремска романтика. Повечето от тях предлагат шоу програма, както и богата селекция от тематични храни и напитки.

3. Прекарайте следобеда с чаша греяно вино в ръка и изглед към снежнобелите планини от вътрешния басейн или закритата тераса с камина.

И не забравяйте, че когато почивате в планината, всичко е по две – наспивате се два пъти по-бързо, апетитът Ви се удвоява, а енергията Ви не спира да кипи във всяка клетка на тялото.

Ако все още не сте планирали своето време в планината, не се бавете и изберете най – подходящата за Вас оферта. Този път ние избрахме хотел „Феста Чамкория“ в к.к. Боровец.