Още по темата

Не можем да отречем, че 2017 година ни предложи много. Във всички отношения. И едно от тях е модата.

Момичето, което смайва с една вежда в "Инстаграм" (СНИМКИ)

Кланът Кардашиян-Дженър достигна поредните висоти в областта на козметиката, Джиджи Хадид реши да не се обезкосмява за фотосесия, а почти всяка седмица Инстаграм предлагаше нов тренд, който да следваме.

Ето някои от най-абсурдните трендове, които е направо задължително да не спазвате.

Устните като близалка

Това червило трябваше да предизвика фурор и да се превърне в новия закон в модата:

Идеята на създателите на тренда е била цветът да е по-наситен във вътрешната част на устните и по-размит във външната. Като дори излиза от контура. 

Кралицата на Инстаграм с милиони почитатели

Въпреки че отворените за експерименти бюти пионерки от социалната мрежа Инстаграм да се опитаха да наложат този тренд, това така и не се случи. Очевидно - има защо.

Косми в носа

Щом природата е преценила, че трябва да ги има, определено има защо да са там. В носа. Трендът, който макар и за кратко да натрупа актуалност, беше отишъл далеч:


Бюти трендовете на тема "Еднорог"

Ако след около век в дигиталния семеен албум ние ще бъдем бабите с шарени коси с цветовете на дъгата. Което със сигурност ще бъде изключително забавно: 

Но дори да изглежда красиво: има едно нещо, което винаги ще бъда на мода и това е здравето. Всички тези обезцветители и бои могат да окажат влиянието си не само върху косата, но и кожата. 

"Ултравиолетово" - цветът на 2018 г.

И очакваме с нетърпение какво ще ни предложи 2018 година, защото интернет е голям и бюти тенденции дебнат от всякъде.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.