В реме е за море и докато повечето хора с нетърпение очакват лятната отпусна, някои потръпват от ужас при мисълта за бански.
Вероятно това е причината днес Милена да готви обяд с по-малко калории от обикновено.
Необходими продукти:
1 ч. ч. ориз
1 консерва риба тон
4 с. л. сметана
1 ч. ч. зеленчуков бульон
2-3 стръка лук
1 червена чушка
1 с. л. масло
сол, пипер на вкус
Сварете ориза в две чаши подсолена вода. Щом е готов, го залейте със студена вода, за да спрете процеса на готвене.
Докато гледате видеото, нарежете чушките и лука.
Задушете лука с малко мазнина. Когато омекне, махнете половината от котлона, а останалото смесете с рибата и махнете от печката.
За соса:
Пасирайте чушките с половината лук, сметаната, бульона,черния пипер и пасирайте.
Изсипете в тавичка и печете на 200 градуса до готовност.
Прочетете още:
Топла и ароматна фокача - как да си я направим
* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!