Още по темата

Катастрофата е станала в 11,40 часа на пътя между врачанските села Борован и Девене. 

Четирима души загинаха при тежка катастрофа преди обяд на пътя между селата Девене и Борован, Врачанско, съобщиха от МВР. Катастрофата е станала в 11,40 часа.

Ден на траур в Харманли заради загиналите в катастрофа

Тежкият инцидент е станал на прав участък при сух време.  Автомобил марка „Пежо” се завъртял странично на шосето. В този момент насреща идвал „Фолксваген Поло” и двете коли се сблъскали челно. От жестокия удар френският автомобил се преобърнал в канавка. 

На място са починали пътничка във „Фолксваген”-а и трима души от „Пежо”-то. Шофьорите на двете коли са откарани с линейки в болницата във Враца в много тежко състояние. 

В „Поло”-то пътували мъж и жена от Козлодуй, които с приятели в още една кола отивали на гости в Девене за празника.  В „Пежо”-то се намирало семейство семейство – мъж, жена и двете им деца момиче и момче от Девене, които отивали към Борован. Екипи на „Гражданска защита”, полиция и пожарна вадили близо 30 мин. хората изпод смачканите ламарини.

Майка и двете ѝ деца загинаха при челен удар край Пловдив

Движението и в двете посоки е напълно преустановено и вероятно през следващите часове ще остане така. Извършва се оглед на мястото на произшествието, образувано е досъдебно производство. За последното денонощие в страната са загинали 8 души при катастрофи.