Юрген Апело е автор на книги, статии във Forbes ("Форбс") и Entrepreneur ("Предприемач"), както и на теории и практики, които помагат на хора и организации да работят по-ефективно.

Той е признат за един от топ 50 световни експерти по лидерство и е чудесен лектор, който ще ни накара и да се засмеем, и да научим нещо ново.

„Данните са ясни“, споделя той в последната си книга, „щастливите хора са по продуктивни. Не е ли чудесно мениджърите да вършат работата си с удоволствие също?“

Юрген помага на компании и на отделни екипи, които искат да се трансофрмират към по-ефективен модел, използвайки Agile и #Workout методи, чрез подобряване на начините на работа и мислене, така че и мениджмънта и работниците, и клиентите да са доволни.

Въпреки, че звучи сухо като теория и сложно като изпълнение, Юрген Апело ще ни накара да се замислим и да приложим нещо от неговата работа още на „следващия понеделник“.

Така както го правят много екипи по целия свят.

Той ще е лектор на следващото издание на BulgariaWebSummit, което ще се проведе в София на 20 февруари.

Потърсете повече за него в любимата ви търсеща машина и си вземете билет за конференцията, в която освен Юрген Апело, ще има и над 20 лектора, които ще ни покажат (почти) всичко нужно за един уеб професионалист.