ТВОЯТ ИМУНИТЕТ ТВОЯТА СУПЕРСИЛА

Как да поддържате своята имунна суперсила?

  • Подхранване на тялото. Вашето тяло се нуждае от свежи, цветни плодове и зеленчуци; здравословни масла, пълнозърнести храни и ядки. Нуждае се от адекватна хидратация за храносмилането и усвояването на хранителните вещества и от ефективността, с която всички органи могат да работят.
  • Изберете експертите на сезона за имунитет. Можете да допълните висококачественото хранене с добавки като пробиотици, ферментирали продукти, витамини, минерали и билки, за които е известно, че поддържат имунната система.

    • ОМНИ-БИОТИК ИМУНД – динозавърски имунитет за носа, гърлото и ушите

      OMNi-BiOTiC® iMMUND e подкрепа на оралния микробиом като първа защитна линия на организма. Щамът Streptococcus salivarius K12 в Омни-Биотик ИмунД произвежда антибактериални вещества и така по-малко нежелани микроби ще натоварват имунната система. Така може да има положителен ефект във връзка с превенцията на вирусни УНГ инфекции. Добавеният витамин D в Омни-Биотик ИмунД допринася за нормалната функция на защитните сили. Направен е като таблетка за смучене с приятен ягодов вкус, която ще се хареса на всяко дете, но може да е полезна и за възрастните.

      Омни-Биотик ИмунД
      Прочети повече Купи
    • ОМНИ-БИОТИК ПРО-ВИ 5 с 5 бактерии-“професионалисти” + витамин D за твоята имунна система

      OMNi-BiOTiC® Pro-Vi 5 е спътникът за защитните сили на тялото ви, когато имунната система е подложена на силен натиск, като например по време на есенно-зимния сезон или когато имате контакти с много хора. Този нов и уникален в световен мащаб пробиотик съчетава 5 специално подбрани бактериални щама, които са показали в проучвания различни антивирусни свойства. Те ще допълнят чревната ви флора с 5 милиарда симбионти, а добавеният витамин D ще допринесе за нормалната функция на имунната система при възрастни и деца. Вече знаем, че 80% от имунната система се намира в червата, затова и подкрепата на този център на нашето здраве е от изключителна важност.

      ОМНИ-БИОТИК ПРО-ВИ
      Прочети повече Купи
    • РЕГУЛАТПРО – здраве в бутилка за силен имунитет Концентратът с биоактивни микронутриенти

      Регулатпро Био играе роля на ефективен имунорегулатор и е изключително подходящ както за възрастни, така и за деца, защото е създаден като 100% био продукт без добавена захар, консерванти, оцветители, алкохол, глутен. В множество проучвания е доказано, че Регулат есенцията (Reguatessenz®), създадена чрез уникален метод на каскадна ферментация от био плодове, зеленчуци, ядки и билки увеличава нивата на енергията в клетките (АТФ) и като резултат подобрява всички жизнени процеси в тялото и оптимизира имунната система.
      Регулатпро Био подготвя организма по естествен начин за преходите между сезоните, през който нараства процентът на респираторни неразположения. Може да бъде приеман както в началото, така и по време на различни простудни състояния.

      РЕГУЛАТПРО
      Прочети повече Купи
  • Отпуснете ума/тялото. Отделянето на време за почивка - далеч от телефони и други екрани - е от съществено значение за имунитета. Йога, дишане, масажна терапия, градинарство, добър смях (да! Смях) са някои от практиките, които могат да променят шаблона на тялото от насърчаване на болести към насърчаване на здравето.
  • Движете се. Постоянните, умерено интензивни ежедневни упражнения не само правят чудеса за сърцето, белите дробове и мускулите, но са полезни за здравето на мозъка и имунната система. Ако не спортувате редовно, консултирайте се с вашия холистичен здравен практик или със сертифициран фитнес професионалист, за да ви помогне да започнете.
  • Живейте чисто. Стремете се активно да контролирате нещата, които използвате и поставяте във вашата среда. Използвайте пречистватели на въздуха. Редовно почиствайте домашните въздушни филтри. Използвайте органични (по-малко токсични) домакински почистващи препарати. Подбирайте внимателно козметиката, която използвате върху кожата си.

Запомнете: здравето е пътуване. Колкото по-често практикувате навици за здравословен начин на живот, толкова по-здравословен е шаблонът в тялото и толкова по-вероятно е да създадете вашата собствена „суперсила“.