Още по темата

Още в първия епизод на най-новото уеб риалити Dance Arena oт продуцентите 7Talents, ще станем свидетели на ожесточена битка. В нея двете воюващи страни са менторите в танцовото уеб шоу – професионалните пърформъри Марион Дърова и Виктория Димитрова – Goldy. Какъв е поводът за първия им танцов сблъсък?

Първият епизод от уеб приключението, наречено Dance Arena, ще ни запознае с двамата ментори, под чието ръководство двата отбора ще тренират и ще се борят за титлата „най-добро dance crew”.

Виктория Димитрова – Goldy е основател на студио VS Dance и е специалист по хип-хоп танци. Другият ментор – Марион Дърова от Derida Dance Center e представител на contemporary стила и смята своя опонент за по-скоро „комерсиален“ изпълнител.

Марион Дърова
Марион Дърова

Напрежението между двете се появява още в самото начало, когато те трябва да изберат по петима танцьори, които да влязат в техните отбори. А какво ли ни очаква до финала на Dance Arena?

В кастинга за Dance Arena се включиха над 100 пърформъри, а изборът на Марион и Goldy изобщо няма да е лесен. Как ще протече битката за сформиране на най-добрия отбор и кои са участниците, които ще бъдат избрани? Гледайте първо във Vbox7.com.

Следете Dance Arena всeки понеделник и четвъртък от 16:00 часа първо във Vbox7.com . Още новини за танцовото уеб риалити може да откриете и във Facebook.