0

А ктьорът Асен Блатечки, Вики от група "Мастило", шампион по картинг, модели и хора от народа (сервитьорка, строител, бояджия) има сред българските участници във "Форт Бояр-2".

Сред състезателите прави впечатление и масираното присъствие на лица от други предавания по Би Ти Ви, подобно на Краси Ванков и Диана Стоянова миналата година.

Вторият сезон по Би Ти Ви отново е турнир между три нации: България, Турция и Сърбия, която спечели миналата година.

Този път нашите представители са малко по-млади в сравнение с предишното издание, като средната им възраст е 25 години.

Новите епизоди, които ще продължават по час и ще се излъчват в понеделник и четвъртък, тръгват от 12 януари, когато по Нова телевизия се завръща и шоуто "Стани богат".

От Би Ти Ви анонсираха имената на участниците във "Форт Бояр-2" няколко дни предварително, като показаха пред журналисти техните видеовизитки. Ето подробности за новите 16 българи, които играят на крепостта.

Отбор България 1:

Жанета Костова (24 г.) работи от 16-годишна, а на 18 започнала се издържа сама. Понастоящем работи като маркетинг директор в рекламна агенция.

Практикувала е баскетбол, карате и лека атлетика. Била е инструктор по бойното изкуство в продължение на пет години. Има републикански титли по карате и черен колан.

Сега, освен каратето, предпочита кикбокса и тае-бо. Членува в спортен клуб за бойни изкуства "Иккен". Хобито й е да пътува - както в България, така и извън страната.

Събира също монети от по 1 лв., като досега има 800 лева. Определя борбата докрай като най-доброто свое качество. Като най-големия си недостатък вижда ината.

Плаши я огромната престъпност в България. Убедена е, че когато човек желае нещо силно, цялата Вселена му съдейства.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@