15

Македонецът Никола Настески, известен като Лестер, стана победител във второто издание на "Биг Брадър" тази година - "Ол Старс".

За първи път в България чужденец стана победител в риалити шоуто. Миналата година македонецът участваше и в сръбското издание на "Биг Брадър".

Никога не съм се чувствал така в живота си, благодаря на България, заяви победителят, който получава за награда лек автомобил.

Никола благодари на публиката, която го определи за победител и добави, че хората не трябва да се делят по националност и език.

Заедно с него в нашия "Биг брадър" участваше още един представител от Македония - манекенката Цеце Орешкова.

Победата на Лестер е коментирана от македонския печат, най-вече с оглед епизода, в който той облече българска военна униформа.

Българите плачат - македонец спечели българския "Биг Брадър", пише "Прес24".

Някои български медии определиха победата на македонеца като чудо, а в социалните мрежи в България бяха направени и доста негативни коментари, пише "Курир".

"Българският войник Лестер победи в Биг Брадър", пише "Безпардон", цитиран от БЛИЦ.

Редица македонци са на мнение, че победата му е подарена, защото възникнаха големи критики по адрес на македонеца, след като в една от мисиите на "Биг Брадър" той се облече като български войник и каза, че се гордее.

22-годишният Никола Настески от Скопие е победителят в българското риалити шоу "Биг Брадър".

Той учи туризъм и бизнес логистика, занимава се с манекенство и пеене. Мотото му е: "Докато не изпълниш целта си - не се отказвай", пише "Бриф"

Само преди няколко седмици, отбелязва също изданието, бе разпространено видео, на което той изглежда се чувства много удобно в ролята на български войник, какъвто е бил дядо му. Това предизвика много негативни реакции в Македония.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@