Приложения от Google Play Market & Apple App Store - Юли 2012
Източник: netinfo
0

Приложения за Android:


BGmaps за Android beta

bgmapsBGmaps е интернет картографска услуга създадена и подържана от Датекс. Всъщност тя е най-сериозната картографска услуга в България и има сериозен опит в тази сфера.

С BGmaps можете:
- да търсите адреси в градовете и местоположение на други населени места;
- бързо да въведете адрес с подсказка (autocomplete);
- да видите къде сте върху картата (с включен GPS и/ли безжична мрежа);
- да откриете полезни обекти - заведения, банкомати, спирки, болници, училища, институции, офиси на компании и др.;
- да добавяте обекти върху картата, които да се показват на всички потребители, както в BGmaps за Android, така и в www.bgmaps.com. 
BGmaps за Android изисква регистрация чрез имейл адрес или Facebook. Регистрацията позволява да ползвате «Моите места», «Моят град» и да въвеждате нови публични обекти в BGmaps.

BGmaps за Android изисква връзка с интернет. За да пести трафик запазва видените карти.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play


ROUTE 66 Maps + Navigation

routter 66Приложението „ROUTE 66 Maps + Navigation“ е сред най-добрите навигационни софтуери на пазара. След като беше направено налично за Android, то се хареса от много хора и с основание. „Routte 66” предлага уникалната функция Follow Me™ с разширена реалност. Какво ще рече това? Навигацията използва камерата на устройството ви, за да показва на част от екрана пътя пред вас в реално време, а едновременно с това и виртуален автомобил, който следва зададения от вас маршрут. Това е изключително полезна функция, защото не само ще може да следите, в коя посока трябва да продължите, но и ще виждате трафика пред себе си, което ще ви направи много по концентрирани в шофирането.

Естествено всички останали екстри присъщи за един платен навигационен софтуер са налице – 2D и 3D визуализация, поддръжка на над 100 подробни карти от целия свят плюс безплатни ъпдейти, дневен и нощен режим, гласови напътствия, работа без нужда интернет връзка и т.н.

Цена: Безплатно инсталиране, но след 30 дневния пробен период трябва да заплатите лицензна такса.

Връзка към приложението в Google Play


Toshl Finance Expense Tracker

toshi„Toshi” е вашият нов личен финансов асистент изцяло създаден да ви бъде на разположение денонощно. Toshl е лесен за използване и организира разходите ви рационално. Ако използвате множество смартфони, таблети и непрекъснато работите на различни платформи, то вие наистина ще обикнете Toshl.

Управлявайте финансите си умно, следете бюджета си, ежедневните сметки и преглеждайте обобщени данни чрез удобни инфографики.

Погрижете се за парите си!

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store


BSPlayer

bsНяма да е пресилено, ако кажем, че „BSPlayer“ е в топ 5 на класацията за най-добър видео плейър за всички времена. „BS.Player“ (BorisSoftware Player) е разработен от словенската софтуерна компания Webteh. Той е направен за операционната система Windows и дълги години е сред най-използваните и харесвани плейъри. Вдъхновени от успеха на настолната версия и натрупали сериозно ноу-хау, разработчиците от Webtech решиха, че трябва да пренесат страхотната си работа и върху мобилната платформа Android. Приложението работи повече от перфектно, защото не среща никакви трудности с възпроизвеждането на който и да е видео формат. Това се отнася естествено за платената версия, защото безплатната е леко орязана откъм възможности и допълнителни екстри.

Визуално „BSPlayer for Android“ доста се доближава до по-големия си брат от Windows, но все още не може да говорим за изцяло слята визия между тях. Управлението е много интуитивно и бързо ще се ориентирате в менюто и начина на работа с него.

Цена: Безплатно (платена версия 10,70лв.)

Връзка към приложението в Google Play


AutoRap

autorapЙо. Представяме ви AutoRap! Страхотното приложение от Smule, което превръща речта ви в хип-хоп песен. „AutoRap” очертава всяка ваша сричка, за да я превърне в последователност от уникални бийтове. Забравете за римовите речници, забравете за опитите да създадете добре звучаща  рап песен, дори чувството ви за ритъм да бъде не толкова добро, програмата ще ви улесни и ще направи песента ритмична. Може би във вас се крие следващия Eminem или 2Pac… разберете сами! Естествено всичко това е в рамките на шегата и забавлението. Инсталирайте „AutoRap” и покажете на всички новото си хип-хоп превъплъщение.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store

My Beach HD

my beachЛято е! Всички, които не живеят на морето са стегнали куфарите и дим дим дим да ги няма към морския бряг. Нормално в разгара на лятото да сме на горещия пясък или да се мятаме в сините вълни. Както се пееше пък в една друга песен, „лятото горещо много е добре, слънце весело пече, скара бира, плаж море нямаш грижи лято е...“ :). И като изключим музикалните включвания, искаме да ви представим „My Beach HD”, едно приложение, което пренася морския бряг в мобилното ви Android устройство. То представлява фонова тема, с която лятната идилия оживява пред вас. Страхотни плажни пейзажи, изгреви, залези и възможност за персонализиране на заобикалящата ви среда. Така със сигурност ще придобиете трайно чувство, че морето е винаги до вас, макар и виртуално.

Цена: 3,17лв.

Връзка към приложението в Google Play


Golf Channel Mobile

golf mobile„Golf Channel“ е сайт на NBC Sports Group и е посветен изцяло на все по популярната игра на трева с топка и стик. Това приложение е официално за едноименния голф канал и ви предоставя синтезирана и добре подредена информация за случващото се в голф средите. Състезания, класирания, профили на играчи, предстоящи събитие, история на голф турнирите и изобщо всичко, което можете да се досетите и ви интересува в тази област. Ако сте ценители на този спорт и сте решили да се развивате в него или пък просто го правите за удоволствие без професионална цел, то „Golf Channel Mobile“ ще ви бъде много ценен помощник и винаги ще сте в крак с последните новости. Успех.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store 


The Pirate Bay Browser

thepiratebayThe Pirate Bay е най-големият торент сайт в света, който въпреки многобройните съдебни дела и искове срещу него, все още функционира на макс и милиони хора по-света обменят файлове чрез него. Приложението „The Pirate Bay Browser” ви дава възможността да обменяте информация, документи, филми, софтуер и т.н. директно от мобилното ви устройство с ОС Android. И въпреки че все още има защитници на тезата, че подобни торент сайтове трябва да бъдат спрени се замислете, какво би станало, ако някой друг вместо вас решава, какво съдържание можете да обменяте в интернет пространството. Би следвало свободата да бъде на първо място, а чак след това да се създадат адекватни правила, за защита на интелектуалната собственост и то правила, които са съобразени с днешните реалности.

Връзка към приложението в Google Play


RateBeer for Android

rate beerRateBeer е основана през май 2000 г. от Бил Бюканън като форум за споделяне и оценяване на марки и вкусове бира. Мобилното приложение за Android е създадено с цел още по лесно споделяне и обмяна на опит между ценителите на пенливата кехлибарена течност. С него можете да търсите марки бири по имена, чрез сканиране на бар кода от етикетите им, да ги разглеждате по рейтинг, както и по местоположение т.е. къде се произвеждат и предлагат по света. Възможностите не далеч не се изчерпват само с търсене, защото можете да споделяте информация, да намирате и естествено да оставите своята лична оценка за харесваната от вас бира. „RateBeer” всъщност е една своеобразна социална мрежа, в която може да споделите любовта си към златистата течност с хора по целия свят.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play


Alarm Clock

alarm clockНикога повече няма да се тревожите за събужданията си отново с невероятно надеждния, богат на функции „Alarm Clock Ultra”. „Alarm Clock” е най-добре изглеждащия Android будилник и е абсолютна наслада за очите. Той има сериозна функционалност, а будилникът е само началото. Събуждането ще става по начина, по който искате с разширените алармени настройки. Да изключите алармата и да продължите да спите е вече минало. С „Alarm Clock Ultra” ще бъдете подложени на тест преди да успеете да изключите силният разсънващ звук, чрез пъзел игра, математическа задача или друго предизвикателство, заради което ще трябва да се концентрирате и да изключите нахалния шум.

п.п. Между другото, като познавам нрава на някой хора мисля, че има сериозна опасност нищо от тези пъзели и задачи да не подейства и да се стигне до грубости от рода на разбиващ се телефон в стената или запращането му с един замах през прозореца.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play

Приложения за iOS:


AppZapp

appzapp„AppZapp“ е много полезен инструмент, който ще ви помогне да намерите правилните приложения в App Store. Сред огромната бройка от над 550 000(!) приложения, да намерите стойностните и тези с промоция в цената е почти като мисия невъзможна. Ето защо със „AppZapp“ изборът ви ще се улесни и ще бъдете крачка пред останалите тъй като ще сте винаги добре информирани. Ето и някой от възможностите на AppZapp:

- Уведомяващи съобщения за предстоящи или настоящи промоции;
- App-Community – открийте своите приятели и техните любими приложения;
- Напомняне, кога платени приложения се предлагат без пари за определен период от време;
- Детайлна информация за всяко приложение и разработчик;
... и още много други.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store 


InstaCollage Pro

instacollage proСега, разкажете вашата история чрез вашите рамкирани снимки и уникални колажи! Използвайте „InstaCollag“ и превърнете вашата iфотография в артистични рамкирани снимки и уникални колажи! Приложението помага да се съчетават няколко снимки чрез специални мрежи разграфени за колажа и позволява лесно да добавите надпис или готини стикери. Впечатлете околните с прекрасните си истории разказани чрез снимки и дайте свобода на креативността си. Успех.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play  & Apple App Store 


Plex

plex„Plex“ позволява да преглеждате и възпроизвеждате видео, снимки и музика от вашето Android или iOS устройство използвайки Plex Media Server инсталиран на вашият компютър. С „Plex“ всъщност свързвате всички видове ТВ и PC устройства в къщата си и имате единна база за гледане на филми, слушане на музика и разглеждане на снимки. Налична е и опция, дистанционно, за да можете да управлявате медийните си файлове директно от мобилното си устройство. Вече няма да ви се налага да качвате файловете си на дискове, флашки или да свързвате устройствата чрез кабел или да ги конвертирате в определен формат. Просто стартирайте „Plex“ и се наслаждавайте на свободата си да гледате каквото поискате на което и да е мобилно, настолно или ТВ устройство в къщата ви.

Цена: 8лв.

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store


KAYAK Mobile

kayak„Kayak Mobile” ви позволява да сравнявате цените на хотели, коли под наем, да проследявате полети и да откривате техни евтини оферти. Също така може да резервирате своя хотел и да прегледате маршрута си за пътуване. Имате опция да се запознаете и с цените на багажните такси. „Kayak Mobile” е приложение създадено да ви улесни в ежедневните ви пътувания със самолет и съпътстващите ви нужди. Не пропускайте да го изпробвате. Платената версия идва с подробни карти на терминалите на различните летища, за да не ви се налага да се лутате, в случай че не сте били на съответното летище до сега.

Цена: Безплатно                                                                                                   

Връзка към приложението в Google Play  & Apple App Store


TuneIn Radio

tunein„TuneIn Radio” е нов начин да слушате любимото си радио и то не само от вашия регион, а от всяка точка на света! С впечатляващия брой от над 70 000 радио станции и над 2 милиона предавания никога няма да останете без музика, спорт, новини и интересни факти около известни личности. „TuneIn Radio“ работи чрез постоянна интернет връзка и не се налага да бъдат включени слушалки в устройството, за да се използват като допълнителна антена. Можете дори да свържете вашето Android & iOS устройство към докинг станция и да зарадвате и вашите колеги или приятели с възможностите, които ви дава то. Горещо ви препоръчваме това приложение, защото е много интелигентно направено и в същото време ви дава свобода, каквато малко радио приложения ще ви дадат.

Цена: Безплатно 

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store 

MixBooth

mix boothПомните ли „BaldBooth” приложението, с което ставате плешиви. Разработчиците от PiVi & Co се стараят да правят супер забавни приложения, с които да се шегуваме и честно казано успяват.

Най-новото им приложение се нарича „MixBooth” и ви дава възможност да комбинирате различни лицеви шаблони т.е. слагате лицето си върху чужда глава и виждате как бихте изглеждали така. Ефекта уверяваме ви е поразителен и ако сте достатъчно смели да публикувате резултатите от „микса“ в социалните мрежи почти мигновено ще завалят хиляди саркастични и откровено подигравателни коментари. Доброто настроение е гарантирано. Не пропускайте!

Цена: 1,66лв.

Връзка към приложението в Google Play  & Apple App Store 


Chrome Browser

chromeНадяваме се не сте пропуснали новината, че Google пуснаха мобилната версия на браузъра си Chrome и за притежателите на iOS устройства. Това е факт и от него всички печелим. Безспорно Chrome е браузъра, който промени конкуренцията и направи „сърфирането“ в интернет много по бързо и удобно.

Версията му за iOS не се различава по нищо от тази за Android и предлага почти всички възможности на версията за персонални компютри. Освен с опростения си дизайн и възможностите за синхронизация, браузърът предлага лесно превключване между отделните отворени уеб страници. Друга много полезна опция е и синхронизирането на PC версията с тази за мобилни устройства, чрез единния Google акаунт. Браузърът може да бъде изтеглен безплатно от интернет магазина за приложения на Apple. Малко повече от месец след излизането си за iOS, Chrome се радва на огромен интерес и се използва масово от всички Apple устройства.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Google Play & Apple App Store 


Amazon Cloud Player

amazon cloud playerТвоята музика. Навсякъде с теб. Слушай своята музикална колекция директно от облака. Можеш да възпроизвеждаш или да сваляш съдържанието от облака където и да се намираш. За да направиш своята колекция достъпна трябва да стартираш своя Amazon Cloud Player от твоя PC или Mac компютър и да качиш музиката, която искаш. Можеш дори да използваш своя Bluetooth, за да възпроизвеждаш музиката към докинг станции или към аудио системата на колата си, ако поддържа Bluetooth свързаност. Приложението работи и в offline режим без да ви е нужна връзка чрез Wi-Fi или активиран мобилен интернет.

Цена: Безплатно

Връзка към приложението в Apple App Store


Scalado PhotoBeamer

scaladoScalado PhotoBeamer е нов и иновативен начин да преглеждате колекцията си от снимки на всеки модерен ТВ или десктоп екран. Това, което ви е нужно е съответният екран да има Wi-Fi или 3G връзка, за да се осъществи контакта между приложението и самия него. Ако отговаряте на тези минимални условия, то без никакъв проблем ще можете да покажете на семейството или приятелите си, новите си снимки или някоя по стара, но също толкова интересна. Днес комуникацията между различните устройства прилича все повече на магия, не мислите ли?! :)

Цена: 1,60лв.

Връзка към приложението в Apple App Store


Showboat

showboatС приложението „Showboat“ можете да правите красиви, прелистващи се фото албуми за работа или забавление. Организирайте своите снимки и ги подредете според вкуса си, а след това изберете албум то приложението и добавете снимките в него. Накрая след като албума е готов, просто го разгледайте, като прелистите страниците му, както прелиствахте старите хартиени албуми от едно време. Ефектът е носталгичен, защото днес това е заменено с превърналото се в стандарт плъзгане по екрана на мобилните ни устройства. Надяваме се да ви бъде интересно. Приятно ползване.

Цена: 3лв.

Връзка към приложението в Apple App Store

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

<p>Шпионаж и 5 G, напрежение между Китай и Австралия</p>

Напрежение между Китай и Австралия с елементи на шпионаж и 5 G

Свят Преди 7 минути

Отношенията между Китай и Австралия стават все по-обтегнати от 2018 г.

ГЕРБ сезира КС за решението за мораториум

ГЕРБ сезира КС за решението за мораториум

България Преди 3 часа

"Ще поискаме тълкувателно решение от Конституционния съд на решението за мораториум и обявяването му за противоконституционно", каза председателят на ПГ на ГЕРБ - СДС Десислава Атанасова

Читалище "Братя Грънчарови – 2002“ в Горна Оряховица ще бъде модернизирано за 3. 2 млн.лв. по проект по ОПРР 2014-2020

Читалище "Братя Грънчарови – 2002“ в Горна Оряховица ще бъде модернизирано за 3. 2 млн.лв. по проект по ОПРР 2014-2020

България Преди 3 часа

Регионален фонд за градско развитие и Банка ДСК съфинансират проекта с над 400 000 лв.

Нова жп спирка в София от 24 април

Нова жп спирка в София от 24 април

България Преди 4 часа

По този начин ще бъде създадена удобна връзка между влак и метро за пътуващите от цяла Югозападна България

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу

Изтегля ли Русия войските от границата с Украйна

Свят Преди 4 часа

Русия нареди на върховното си военно командване да започне да връща войските в постоянните им бази в страната

Правната комисия ще изслушва главния прокурор на всеки 3 месеца

Правната комисия ще изслушва главния прокурор на всеки 3 месеца

България Преди 5 часа

Комисията по правни въпроси в Народното събрание ще изслушва най-малко веднъж на всеки три месеца също и председателя на Върховния касационен съд и председателя на Върховния административен съд

Предразсъдъците на пазара на труда

Предразсъдъците на пазара на труда

Любопитно Преди 5 часа

Толерантността към „различните хора“ на национално ниво все още не е толкова широко застъпена

Задържан е мъжът, който уби човек и се барикадира

Задържан е мъжът, който уби човек и се барикадира

България Преди 5 часа

Той се беше барикадирал в къщата на майка си

Меган Маркъл и Кралица Елизабет II

Меган говорила с Елизабет II преди погребението

Любопитно Преди 6 часа

Херцогинята на Съсекс е наблюдавала погребението на принц Филип от дома си в Монтесито

Отпускат добавка към пенсиите и през месец май

Отпускат добавка към пенсиите и през месец май

България Преди 6 часа

Допълнителната сума ще бъде изплатена на близо 2 100 000 пенсионери

<p>Индия постави световен рекорд по нови случаи на COVID-19</p>

Индия постави световен рекорд по нови случаи на COVID-19

Теми в развитие Преди 7 часа

Повечето болници са пълни и без кислород

All Inclusive

Сватбата на Евдокия пред провал в “All Inclusive”

България Преди 7 часа

Не пропускайте комедийния сериал този петък от 21:00 ч. по NOVA

Какво решиха здравните власти за ваксината на "Янсен"

Какво решиха здравните власти за ваксината на "Янсен"

Теми в развитие Преди 7 часа

От 30 април до 10 май ще може да се отворят "зелени коридори", където има желаещи да бъдат ваксинирани

Новоизбраният парламент прие оставката на кабинета на Бойко Борисов със 156 гласа "за".

Върху кои решения на МС се слага мораториум

България Преди 9 часа

Депутатите разгледаха два сходни проекта на решения

Теменужка Петкова

Петкова в НС: В енергетиката не се извършва нищо нередно

България Преди 9 часа

Според министъра в оставка: „С дебата по мораториум на решения на Министерския съвет се отклонява вниманието от съставянето на стабилно и отговорно управление”