14

Vesti.bg е с изцяло нова мобилна версия, с нова категория за регионални новини и допълнителни възможности за забавление.

На m.vesti.bg потребителите могат по всяко време и навсякъде да разберат кое е най-важното от България и света, като новините са разделени в категории, идентични с тези на сайта. Мобилната версия е оптимизирана за всички модели телефони и е лесна и удобна за употреба.

Новата категория с регионални новини ще направи информационния поток още по-богат, предлагайки на потребителите най-важното, случващо се в шест от големите областни центрове в страната - Варна, Пловдив, Русе, Бургас, Благоевград и Перник. Това е възможно благодарение на партньорство между "Нетинфо" и Медия Груп 24, компания, чиито услуги са насочени предимно към регионални новини.

За всички, които държат да бъдат информирани за най-важните събития от деня, "Нетинфо" предлага и абонамент за бюлетин с най-важните новини от Vesti.bg.

Абонаментът дава възможност на регистрираните потребители да получават на електронната си поща най-важната информация от деня. Освен новини от България и света, бюлетинът съдържа и новини от Sportni.bg, финансова информация от Pariteni.bg и прогноза за времето от Sinoptik.bg.

Когато потребителите, освен да научат сериозните новини, имат нужда и от почивка, могат да отидат в новата подрубрика на "Развлечения". Там те ще намерят развлекателни и атрактивни игри.

Новата подрубрика е разработена със съдействието на Vgames.bg. Всеки, който има нужда от пет минути забавление, ще може в "Игри" да се отдаде на судоку, пасианс, морски шах и много други.

Всички нововъведения са направени, за да осигурят на потребителите на информационния сайт още по-добра услуга и да отговорят на нуждите от пълноценно онлайн изживяване.