11

Над 3 милиона са електронните пощенски кутии, регистрирани за услугите на АБВ. Най-популярната българска интернет марка*, която навърши 10 години, отчете вчера 3 002 421 активни акаунта.

Екипът най-искрено благодари на всички потребители, които ежедневно се доверяват на АБВ за своята лична и служебна кореспонденция, ползвайки услугите на марката.

За да направим АБВ лесна и удобна за хората, преди около половин година променихме началната страница, променихме логото и непрекъснато растящият брой на потребителите ни показва, че сме на прав път, каза Ева Мичева, бранд мениджър на марката.

По този начин АБВ затвърждава лидерската си позиция и показва, че усилията ни са оценени, обясни Мичева и допълни, че движеща сила за всички промени е желанието потребителите да могат да организират по-добре дигиталния си ден.

Вчера бяха връчени наградите на победителите от конкурса за текстово и видео пожеланиеза десетия рожден ден на АБВ.

Наградата за текстово пожелание бе връчена на Атанас, 17 г., от 31-во СУЧЕМ "Иван Вазов", който ни разказа как сутрин със ставането си отваря АБВ.

"Преди да пия кафе, първото нещо, което правя, е да си проверя пощата, да прочета индексираните на начална страница новини и да видя какво ще е времето - така мога да съм сигурен, че денят ми е започнал добре!"

Стоян, Георги и Димитър от Неврокопска професионална гимназия "Димитър Талев" в Гоце Делчев, ръководени от своята преподавателка Мария Семерджиева, съвсем заслужено получиха награда за видео пожелание.

Победителите се запознаха с екипа на АБВ и работната обстановка в "Нетинфо".

Научихме супер неща за АБВ, за които не сме и подозирали, не очаквахме да сте толкова весели хора, каза Георги.

Съвсем различно е да ти разкажат историята на пощата и то хора, които са участвали в създаването, разбрахме откъде идва името, как сте се справяли в началото и колко желание и ентусиазъм са били необходими, за да стигнете дотук, каза Мария Семерджиева.

-----

 *Според GfK Omnibus 2008

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@